ΣΤΙΛ

Πώς θα φορέσουν τα pastels τα κορίτσια της μόδας την φετινή άνοιξη


Μάρθα Κουμπάνη

27 Φεβρουαρίου 2022

Πώς θα φορέσουν τα pastels τα κορίτσια της μόδας την φετινή άνοιξη
Instagram/@ysl
Τα fashion girls ωστόσο έχουν βάλει στοίχημα να σπάσουν την μονοτονία και να φορούν χρώμα ακόμα και στις πιο μουντές ημέρες.

Λίγα πράγματα μας δίνουν χαρά στις σκοτεινές και δύσκολες εποχές που διανύουμε. Λίγες μέρες πριν αποχαιρετήσουμε τον Φεβρουάριο και καλωσορίσουμε -ημερολογιακά τουλάχιστον- την άνοιξη, έχουμε ανάγκη από λίγο φως και αισιοδοξία. Παρακολουθώντας τα looks των street style stars στις Εβδομάδες Μόδας μπήκαμε κάπως σε ανοιξιάτικο mood. Μπορείτε να σκεφτείτε κάτι καλύτερο για να το εκφράσουμε μέσα από το στιλ μας από τα δροσερά και λαχταριστά pastels; Εμείς πάντως όχι.

Ξέρουμε, σκέφτεστε πως είναι νωρίς ακόμα και ότι ο καιρός θα παραμείνει χειμερινός για αρκετό διάστημα ακόμα. Τα fashion girls ωστόσο έχουν βάλει στοίχημα να σπάσουν την μονοτονία και να φορούν χρώμα ακόμα και στις πιο μουντές ημέρες. Βρήκαν λοιπόν τις πιο ευφάνταστες και πρωτότυπες ιδέες για να να υιοθετήσουν από τώρα το pastel trend. Aπό leather items και πλεκτά, σε μοναδικά ροζ, γαλάζια, κίτρινα και λιλά αξεσουάρ.

To vintage πλεκτό και η pastel τσάντα

Οι knee high boots

Λεμόνι και μέντα

Cargo παντελόνι

To fleece sweater με leggings

Το bomber jacket

H mini φούστα με ουρά

Pastel leather

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.