ΣΤΙΛ

Από τη Blake Lively στη J.Lo, αυτό είναι το cool 90s piece που φορούν τώρα οι αγαπημένες μας stars


Μάρθα Κουμπάνη

9 Μαΐου 2022

Από τη Blake Lively στη J.Lo, αυτό είναι το cool 90s piece που φορούν τώρα οι αγαπημένες μας stars
Η σαλοπέτα αποτελεί ένα από τα πιο cool και stylish κομμάτια, ενώ παραμένει άνετη και ιδανική για κάθε μέρα την άνοιξη

Oταν μιλάμε για νοσταλγικές τάσεις της μόδας, υπάρχει ένα κομμάτι το οποίο δεν μπορεί να λείπει από την λίστα και αυτό ακούει στο όνομα overalls, δηλαδή σαλοπέτες. Το 2022 η μόδα αναβιώνει καθετί το 90s και 00s κι έτσι δεν μας προκαλεί εντύπωση που κλασικά και αγαπημένα items από το παρελθόν έχουν επιστρέψει στο προσκήνιο ανανεωμένα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα τα All Star της Converse που επέστρεψαν με chunky σόλα.

Η σαλοπέτα αποτελεί ένα από τα πιο cool και stylish κομμάτια, ενώ παραμένει άνετη και ιδανική για κάθε μέρα την άνοιξη. Πρόσφατα την είδαμε φορεμένη από μερικές από τις πιο διάσημες γυναίκες του Hollywood, οι οποίες τυγχάνει να θεωρούνται και fashion icons.

Jenny.Gr

Η Blake Lively φόρεσε πρόσφατα μια denim σαλοπέτα σε κλασικό μπλε από το brand Reformation και την συνδύασε με μια τσάντα Chanel-19 από tweed.

Το alter ego της Carrie Bradshaw, Sarah Jessica Parker φόρεσε μια vintage Gap, με αστραφτερά ασημένια platform sandals, η Sophie Turner φόρεσε μια σαλοπέτα σε loose γραμμή, με φλατ σανδάλια Simon Miller σε πράσινο χρώμα στο Miami, η Jennifer Lopez επελεξε μια μαύρη σαλοπέτα για μια έξοδο με τον Ben Affleck.

Jenny.Gr
Photo credit: Splash/Ideal Images

O λόγος που η σαλοπετά είναι τόσο δημοφιλής ξανά ανάμεσα στις διασημότητες είναι προφανής: είναι ένα ρούχο που μπορείτε να φορέσετε όταν δεν έχετε τον χρόνο να σκεφτείτε κάτι πιο περίπλοκο, ειδικά για μια γεμάτη και ενδεχομένως κουραστική μέρα.

Δείτε πώς τις φόρεσαν οι celebrities και αντιγράψτε.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.