ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Η Khloé Kardashian συνεργάζεται με τα Zara στην πιο stylish συλλογή jeans


Μάρθα Κουμπάνη

6 Μαΐου 2022

Η Khloé Kardashian συνεργάζεται με τα Zara στην πιο stylish συλλογή jeans
H πολυαναμενόμενη συνεργασία της Good American με τα Zara στην πιο cool και stylish συλλογή jeans έρχεται. 

Η αναμονή τελείωσε: H πολυαναμενόμενη συνεργασία της Good American με τα Zara στην πιο cool και stylish συλλογή jeans έρχεται.

To brand της Khloé Kardashian συνεργάστηκε με τον ισπανικό κολοσσό για να λανσάρει μια συλλογή 12 τεμαχίων που περιλαμβάνει τζιν, ολόσωμη φόρμα, μπλουζάκια κι ένα jacket. Πρόκειται για την πρώτη μεγάλη συνεργασία μόδας της Good American και παραμένει πιστή στην size-inclusive φιλοσοφία. Σχεδιασμένα με ελαστικά υφάσματα που σμιλεύουν την σιλουέτα τα κομμάτια είναι διαθέσιμα σε μεγέθη 00 έως 30, ενώ τα πρόσθετα στιλ κυμαίνονται από μεγέθη XS έως 5XL. Σύμφωνα με το δελτίο τύπου, τα brands χρησιμοποίησαν ανακυκλωμένο και οικολογικά καλλιεργημένο βαμβάκι για τη συλλογή, καθώς και «φιλικές προς το περιβάλλον διαδικασίες παραγωγής», συνεχίζοντας τις προσπάθειές τους για βιωσιμότητα.


«Ήταν απίθανο να συνεργαστώ με μια τόσο εμβληματική, παγκόσμια εταιρία», είπε η Khloé . «Από πολλές πλευρές, βλέπω τόσο την Good American όσο και τα Zara ως πρωτοπόρους στη μόδα, που φέρνουν μεγαλύτερη προσβασιμότητα στη βιομηχανία της μόδας».

Ενώ το τζιν Good American μπορεί να κοστίζει έως και 195 δολάρια, όλα στη νέα αυτή συλλογή Zara είναι κάτω από 100 δολάρια — όλα τα τζιν κοστίζουν 70 δολάρια και τα μπλουζάκια ξεκινούν από 36 δολάρια. Ακόμη και το πιο ακριβό κομμάτι στην κυκλοφορία, το κοντομάνικο Sculpting Jumpsuit, εξακολουθεί είναι προσιτό στα 90 $ σε σύγκριση με την έκδοση των 180 $ της Good American.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.