Η Zendaya αναβιώνει θεαματικά το color blocking trend με ένα vintage Couture Ballgown

Photo credits: Getty/Ideal Image

Η ηθοποιός παρευρέθηκε στο γκαλά του Time 100 στη Νέα Υόρκη, φορώντας ένα υπέροχο vintage couture ballgown

Μπορεί να είναι 2022, αλλά ήρθε η ώρα να αρχίσετε να ντύνεστε ξανά σαν να είναι το 2011, τουλάχιστον σύμφωνα με την τελευταία εμφάνιση της Zendaya στο κόκκινο χαλί.

Την Τετάρτη, η ηθοποιός παρευρέθηκε στο γκαλά του Time 100 στη Νέα Υόρκη, φορώντας ένα vintage couture ballgown Bob Mackie που αναβίωσε μια από τις αγαπημένες μας τάσεις: το color blocking. H Zendaya φαίνεται ότι θέλει να επαναφέρει το χαρούμενο στιλ με το στράπλες φόρεμά της που αποτελείται από σταυρωτά γαλαζοπράσινα, τιρκουάζ και σμαραγδένια πάνελ.

Η Zendaya συνδύασε το γεωμετρικό φόρεμα από τη συλλογή του σχεδιαστή για το φθινόπωρο του 1998 με ένα υπέροχο κολιέ με διαμάντια, καθώς και ένα διαμαντένιο δαχτυλίδι σε κάθε χέρι. Η smokey μπλε σκιά ματιών της ερχόταν σε απόλυτη αρμονία με τα χρώματα της τουαλέτας της, ενώ τα μακριά καστανά μαλλιά της έπεφταν ίσια στους ώμους της.

Τον περασμένο μήνα, η μόλις 25 ετών Zendaya βρέθηκε στη λίστα των 100 πιο επιδραστικών ανθρώπων του Time. Αναφερόμενη στους πρωταγωνιστικούς της ρόλους στα Euphoria, Spider-Man: No Way Home και Malcom & Marie, ο συγγραφέας Denis Villenvue επαίνεσε την ευελιξία της νεαρής σταρ ως ηθοποιού. «Είναι μια αυτόνομη δημιουργική δύναμη. Ένα πολιτιστικό είδωλο στα σκαριά», έγραψε.

«Ένα άτομο που κινείται από καθαρή έμπνευση, ενσυναίσθηση και σεβασμό για την τέχνη της, που χρησιμοποιεί την αυθεντικότητα ως νέα υπερδύναμη. Φαίνεται ατρόμητη, οι ρίζες της είναι βαθιές και μου αρέσει που ακόμα γελάει σαν παιδί. Η Zendaya είναι το μέλλον. Και δεν υπάρχει τίποτα πιο παρηγορητικό για μένα. Αυτή είναι μόνο η αρχή». Δεν θα μπορούσαμε να συμφωνήσουμε περισσότερο.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.

TAGS