H διαχρονική τάση στα φορέματα που θα κάνει την μετάβαση στο φθινόπωρο stylish

Η διαχρονική τάση στα φορέματα που θα μας πάει από το καλοκαίρι στο φθινόπωρο με στιλ

Θα θέλαμε πολύ να είχαμε ακόμα έναν επιπλέον μήνα καλοκαίρι, γιατί δεν χορτάσαμε τις διακοπές, με τις βόλτες στα σοκάκια και τις βουτιές στα καταγάλανα νερά. Και μπορεί η υψηλή θερμοκρασία να παίρνει παράταση και τον Σεπτέμβρη, όμως το φθινοπωρινό στιλ και τα νέα trends δεν μπορούν να περιμένουν.

Σε ποια τάση να επενδύσουμε λίγο πριν από την έναρξη της σχολικής χρονιάς; Ακόμα και αν πάνε χρόνια από τότε που τελειώσαμε το σχόλειο, υπάρχει μια τάση στα φορέματα αρκετά διαχρονική και κομψή, το ίδιο απαραίτητη στην γκαρνταρόμπα από σεζόν σε σεζόν που μπορούμε να φορέσουμε. Το denim φόρεμα είναι το ιδανικό κομμάτι για το καλοκαίρι και το ξεκίνημα της σχολικής χρονιάς -ή έστω την επιστροφή στο γραφείο.

Στην αυγή του φθινοπώρου του 2022, επιλέγουμε ένα μίντι φόρεμα με ρετρό πινελιές και ένα μοναδικό twist. Aπό δαντέλα και preppy γιακάδες, σε oversized τσέπες και ραφές που παραπέμπουν σε σαλοπέτα. 

Με την επιστροφή μας θα τα φορέσουμε με λευκά sneakers ή τα πιο κομψά loafers της αγοράς. Ίσως να προσθέσουμε αθλητικές κάλτσες για να κάνουμε το statement όπως η Bella Hadid, μέχρι τις πρώτες πιο δροσερές μέρες που θα τα συνδυάσουμε με μπότες και πλεχτά.

Δείτε πώς φορούν τα fashion girls το denim φόρεμα και βρείτε το δικό σας αγαπημένο στην gallery που ακολουθεί:

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.