ΣΤΙΛ

Αθλητικές κάλτσες με τακούνια; H Bella Hadid είπε «Just Do It»


Μάρθα Κουμπάνη

18 Αυγούστου 2022

Αθλητικές κάλτσες με τακούνια; H Bella Hadid είπε «Just Do It»
Photo credits: Getty/Ideal Image
Και μας έδωσε έμπνευση για τα Y2K inspired looks του φθινοπώρου

Οι Lionesses, δηλαδή η Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου γυναικών της Αγγλίας που πρόσφατα κατέκτησαν το Euro, είναι ίσως οι πιο διάσημες θαυμάστριες των αθλητικών καλτσών μέχρι το γόνατο αυτή τη στιγμή, αλλά έχουν ανταγωνισμό από την Bella Hadid, η οποία τις χρησιμοποιεί γι να κάνει ένα fashion statement μακριά από το γήπεδο. Το supermodel φόρεσε σπορ μαύρες κάλτσες με το λογότυπο Nike Swoosh για μια βραδινή έξοδο με τον σύντροφό της Marc Kalman αυτή την εβδομάδα. Στη θέση των ποδοσφαιρικών παπουτσιών με καρφιά, φορούσε γόβες από λουστρίνι.

Αθλητικό σορτς; Όχι για την Bella/ Έμεινε πιστή στο signature preppy στιλ της με μια γκρι φούστα με σχέδια, ένα baby tee που έγραφε «Compassionate» στο στήθος, ένα κολεγιακό bomber, μαύρα γυαλιά και ένα ασημί κολιέ.

Jenny.Gr

Η Bella έχει κάνει τις ψηλές κάλτσες κάτι σαν την υπογραφή της φέτος. Τις έχει φορέσει με ποδηλατικά σορτς ή κολάν για το γυμναστήριο, ενώ συνδύασε λευκές κάλτσες μέχρι το γόνατο με φαρδιά μπλούζα για έξοδο με φίλους. Στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού τονπερασμένο Μάρτιο, έκανε μια εμφάνιση που ήταν βγαλμένη από από το runway show του οίκου Coperni για το φθινόπωρο/χειμώνα 2022, μαζί με τις κάλτσες με το λογότυπο τoυ brand.

Αν σας αρέσει το preppy look μπορείτε να δοκιμάσετε να προσθέσετε sporty στοιχεία όπως οι κάλτσες, που θα το κάνουν να δείχνει πιο σύγχρονο και φρέσκο.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.