ΣΤΙΛ

Νέα σεζόν χωρίς τα πιο κομψά loafers γίνεται; Δεν γίνεται


Μάρθα Κουμπάνη

19 Αυγούστου 2022

Νέα σεζόν χωρίς τα πιο κομψά loafers γίνεται; Δεν γίνεται
Τίποτα καλύτερο για να ξεκινήσουμε τη νέα σεζόν από ένα ζευγάρι κλασικά preppy loafers

Το τέλος Αυγούστου μας βρίσκει ελαφρώς διχασμένες. Από τη μία δε θέλουμε με τίποτα να τελειώσουν οι διακοπές και να πούμε αντίο στο καλοκαίρι. Από την άλλη ένα μέρος του μυαλού μας είναι στραμμένο στα φθινοπωρινά trends που θέλουμε να δοκιμάσουμε.

Στα καταστήματα άλλωστε φιγουράρουν ήδη οι νέες συλλογές που περιλαμβάνουν πιο σκούρες αποχρώσεις, τα πρώτα jackets, πλεχτά και φυσικά κλειστά παπούτσια.

Πρέπει να ομολογήσω πως τις τελευταίες μέρες, κάτι το πεντικιούρ μου που θέλει ανανέωση, κάτι η επιστροφή στην πόλη, έπιασα τον εαυτό μου να επιθυμεί διακαώς να φορέσω ξανά ένα κομψό ζευγάρι φλατ παπούτσια. Και τι καλύτερο για την νέα σεζόν από κλασικά preppy loafers;

Jenny.Gr

Κάποτε συνδέθηκαν με βιβλιοθηκάριους και σχολικές ποδιές. Πλέον έχουν απορρίψει αυτή την persona χάρη σε μια σειρά σχεδιαστών που προσφέρουν chunky στιλ ως ένα έντονο spin-off της τάσης των stomper boots. Τα loafers είναι παντού για το φθινόπωρο/χειμώνα 2022, αλλά ορισμένα στιλ παραμένουν στην κορυφή της wish list των fashion girls. Από τα Louis Vuitton Academy, τα αγαπημένα της Bella Hadid, στα Prada και Miu Miu το fashion set τα φορά με κάλτσες και τα αποθεώνει.

Αυτά είναι τα δικά μας αγαπημένα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.