Η Ivy Heart κάνει πρεμιέρα και η Beyoncé ετοιμάζεται για Βαλεντίνο με red latex look

Η queen Bey φαίνεται πως είναι απολύτως έτοιμη να γιορτάσει την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου καθώς ποζάρει φορώντας red latex look για την καμπάνια της νέας συνεργασίας της με την adidas.

Πριν λίγες ημέρες πήραμε μια γεύση από την Ivy Heart, τη νέα συνεργασία της Beyonce με την adidas, η οποία ήρθε πάνω στην ώρα για τον Άγιο Βαλεντίνο.

Τώρα η Beyoncé παρουσιάσει τη νέα συλλογή Ivy Park«Ivy Heart», μια capsule collection εμπνευσμένη από την αγάπη. Η Ivy Heart είναι η έκτη συλλογή στα πλαίσια της συνεργασίας με την Adidas. Η Beyoncé φορά η ίδια την κατακόκκινη συλλογή και φαίνεται πως είναι απολύτως έτοιμη να γιορτάσει την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Η 28 φορές νικήτρια Grammy, εμφανίζεται ντυμένη από πάνω μέχρι κάτω με κόκκινο λατέξ και δέρμα φιδιού καθώς παρουσίαζει μια σειρά από looks από τη συλλογή στο σχετικό βίντεο. Ακολούθησαν και μια σειρά από φωτογραφίες στoν λογαριασμό του brand στο Instagram.

Στην τελευταία καμπάνια της Beyonce συμμετείχαν επίσης ο ηθοποιός Tyson Beckford, το supermodel Shu Pei, η ηθοποιός και μοντέλο Karrueche, ο τραγουδιστής Troye Sivan και η κωμικός Naomi Watanabe.

«BEY MINE», έγραφε η λεζάντα του βίντεο, κάνοντας λογοπαίγνιο με το όνομα της Beyonce.

Ανάμεσα στα looks που φόρεσε η σύζυγος του Jay-Z ήταν και μια κόκκινη φόρμα με ζώνη με βάτες στους ώμους και βαθιά λαιμόκοψη V, που αποκάλυπτε το μπούστο της τραγουδίστριας. Σε άλλο look την βλέπουμε με μία καμπαρντίνα από snakeskin σε κόκκινο χρώμα και μπερέ στο ίδιο print.

Η gender-neutral γραμή, θα περιλαμβάνει μια μεγάλη γκάμα μεγεθών από 3XS έως 4XL σε ρούχα και αξεσουάρ μόδας και performance. Θα είναι διαθέσιμη στο επίσημο site της Adidas στις 9 Φεβρουαρίου και στα καταστήματα από τις 10 Φεβρουαρίου.

Το Ivy Heart προσφέρει επίσης μερικά νέα στιλ παπουτσιών συμπεριλαμβανομένης μιας νέας εκδοχής του sneaker Stan Smith της Adidas και το νέο το IVP Superstar Plum, ένα παπούτσι σε στυλ mule εμπνευσμένο από το Adidas Superstar.

 Η συλλογή αναμένεται να γίνει σύντομα sold out ακριβώς όπως συνέβη και με την τελευταία συνεργασία της Bey με την adidas. Λογικό.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.