CELEBRITIES

Οι κόρες της Beyonce είναι τα πιο cool μοντέλα στη νέα καμπάνια IVY PARK


The Jennettes

1 Δεκεμβρίου 2021

Οι κόρες της Beyonce είναι τα πιο cool μοντέλα στη νέα καμπάνια IVY PARK
Οι κόρες της Beyonce σε ρόλο μοντέλων σε νέα καμπάνια

Έπειτα από την εμφάνισή της Blue Ivy σε video-αφιέρωμα για τον πατέρα της, η κόρη της Beyonce και του Jay – Z έκανε μία ακόμη εμφάνιση σε video. Αυτήν τη φορά όμως, ήταν για χάρη της μόδας. Η μικρή πρωταγωνιστεί στη νέα καμπάνια του IVY PARK, μαζί με την αδερφή της και τη μητέρα της.

Η Beyonce είναι μητέρα τριών παιδιών της 9χρονης, Blue Ivy και των τετράχρονων διδύμων, Rumi και Sir Carter. Η 40χρονη τραγουδίστρια εμφανίστηκε φορώντας ίδια ασπρόμαυρα sets με τις κόρες της και χαμογελώντας στην κάμερα έχοντας αγκαλιά τη μικρή Rumi, ενώ η Blue Ivy στέκεται όρθια δίπλα της με μια μπάλα ποδοσφαίρου στα χέρια.

Η συλλογή ονομάζεται «Halls of Ivy» και θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά για 24 ώρες στο site της Adidas, στις 9 Δεκεμβρίου σύμφωνα με το WWD.

Ακόμη, στην καμπάνια εμφανίζονται κι άλλα παιδιά διασήμων, μεταξύ άλλων η κόρη των Kobe και Vanessa Bryant, Natalia και τα παιδιά των Ryan Philippe και Reese Witherspoon's kids, Ava και Deacon.

https://www.youtube.com/watch?v=axH-ZSzkzyU&feature=emb_title

Δείτε ακόμη:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.

TAGS