BOSS SS 2023: Το αναπάντεχο cast, η άψογη συλλογή και το υγρό σκηνικό του show

splashnews.com

Το cast έκανε πιο πολύ «θόρυβο» από τη συλλογή

Και η συλλογή της BOSS για την ss 2023 μάς εντυπωσίασε με την άψογη εφαρμογή της, το άρτιο φινίρισμα των ρούχων και φυσικά το cast των μοντέλων. Όταν βλέπεις stars του TikTok, ηθοποιούς και άλλους celebrities στην πασαρέλα, σίγουρα δημιουργείται ένα buzz -ή μάλλον ένα μεγαλύτερο buzz- γύρω από το show.

 

Η Pamela Anderson άνοιξε το show με τη γνωστή της χάρη, ο -προσφάτως παραιτηθείς- celebrity stylist Law Roach, ο DJ Khaled, ο -πασίγνωστος- Khaby Lame με το χαρακτηριστικό περπάτημά του, η Naomi Campbell που έκλεισε το show και αρκετοί ακόμα, περπάτησαν στην πασαρέλα με τα neon φώτα και το υγρό σκηνικό.

Είδαμε -όπως αναμενόταν άλλωστε- εξαιρετικά καλοραμμένα κοστούμια, oversized σιλουέτες, σορτσάκια, σικάτο layering, υφάσματα που «έπαιζαν» χαριτωμένα με τον αέρα, όπως λινό, μετάξι, βαμβάκι και λεπτά πλεκτά, και μια ανοιξιάτικη χρωματική παλέτα με λευκό, μπεζ και κίτρινο να ξεχωρίζουν.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.