UPDATE

H Pamela Anderson πήγε στην πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ της με τους γιους της


JTeam

1 Φεβρουαρίου 2023

H Pamela Anderson πήγε στην πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ της με τους γιους της
@pamelaanderson
Οι γιοι της Brandon και Dylan φωτογραφήθηκαν στο πλευρό της μητέρας τους και μίλησαν για τη ζωή της και το νέο ντοκιμαντέρ

To ντοκιμαντέρ της Pamela Anderson με τίτλο "Pamela, a love story", έχει ήδη κυκλοφορήσει στο Netflix, ενώ στις 30/01 πραγματοποιήθηκε και η πρεμιέρα στο Hollywood. Το θρυλικό μοντέλο και ηθοποιό, συνόδεψαν στην πρεμιέρα οι 2 της γιοι, οι οποίοι φάνηκαν να είναι ιδιαίτερα υποστηρικτικοί προς τη μητέρα τους.

Η Αnderson έχει αποκτήσει 2 γιους, τον Brandon Thomas Lee (25 ετών) και τον Dylan Jagger Lee (24 ετών), με τον πρώην σύζυγο της Tommy Lee. Για τη λαμπερή πρεμιέρα η Anderson, επέλεξε ένα κατακόκκινο φόρεμα με λάμψεις (που θύμιζε κάτι από Baywatch), ένα έντονο και χαρακτηριστικό smokey look για το μακιγιάζ της, ενώ τέλος για τα μαλλιά της, επέλεξε ένα ατημέλητο updo.

Oι γιοι της στάθηκαν στο πλευρό της και τη συνόδεψαν στο κόκκινο χαλί της πρεμιέρας, ενώ φωτογραφήθηκαν παρέα με τη μητέρα τους και στη συνέχεια μίλησαν για το νέο ντοκιμαντέρ της Anderson, το οποίο δείχνει αναλυτικά τη ζωή της, μέσα από τη δική της ματιά.

Αναφορά στο "Pamela, a love story", γίνεται φυσικά και στον πατέρα τους, Tommy Lee, ο οποίος υπήρξε και η μεγαλύτερη αγάπη της Pamela, ενώ τον χωρισμό τους όπως η ίδια δήλωσε δεν κατάφερε να τον ξεπεράσει ποτέ.

Pamela και Tommy Lee χώρισαν οριστικά το 2010, ενώ ήταν μαζί από το 1994. Παντρεύτηκαν μόλις 4 ημέρες μετά τη γνωριμία τους, ενώ μια κλεμμένη sex tape κασέτα τους που ήρθε στη δημοσιότητα, ήταν αρκετή για να φέρει σύγκρουση και προβλήματα στη σχέση τους. Ο Tommy Lee έφτασε σε σημείο να κλωτσήσει την Anderson όταν εκείνη είχε στην αγκαλιά της τον 6 μηνών γιο της, με αποτέλεσμα να καταθέσει αίτηση διαζυγίου.

Όπως αποκαλύπτει η ίδια, τόσο στο ντοκιμαντέρ όσο και στην αυτοβιογραφία της, το γεγονός πως δεν κατάφερε να τα βρει με τον άντρα των παιδιών της, ήταν ένα γεγονός που πάντοτε την πλήγωνε:

«Παρότι πίστευα ότι θα μπορούσα να ξαναδημιουργήσω μια οικογένεια ή να ερωτευτώ κάποιον άλλο, τελικά απλά δεν είμαι έτσι. Νομίζω ότι αυτός είναι ο λόγος που συνεχώς αποτυγχάνω σε όλες τις σχέσεις μου. Προτιμώ να είμαι μόνη, παρά να μην είμαι με τον πατέρα των παιδιών μου», δηλώνει χαρακτηριστικά η Anderson αναφερόμενη στον Τοmmy Lee.

Όσο για τον γνωστό drummer, βρίσκεται από το 2018 σε σχέση με την Brittany Furlan, ενώ στις 14 Φεβρουαρίου του 2019 παντρεύτηκαν. Aπό την άλλη η Anderson έχει παντρευτεί συνολικά 9 φορές, με τελευταίο διαζύγιο αυτό του περασμένου έτους (Ιανουάριο του 2022), από τον Dan Hayhurst.