CELEBRITIES

Η Pamela Anderson για το διαζύγιο από τον Tommy Lee: «Με διέλυσε, ήταν ο μόνος άντρας που ερωτεύτηκα»


JTeam

19 Ιανουαρίου 2023

Η Pamela Anderson για το διαζύγιο από τον Tommy Lee: «Με διέλυσε, ήταν ο μόνος άντρας που ερωτεύτηκα»
@pam&tommyonhulu
Νέες εξομολογήσεις από την Pamela Anderson για τον έρωτά της με τον drummer Τοmmy Lee και το δύσκολο διαζύγιο τους

Ένα νέο βιβλίο μαζί με ένα ντοκιμαντέρ στο Netflix ετοιμάζει η Pamela Anderson, το οποίο θα αφορά τη ζωή της και θα κυκλοφορήσει στις 31 Ιανουαρίου 2023, με τίτλο: «Pamela, a love story».

«Η ζωή μου. Χίλιες ατέλειες. Ένα εκατομμύριο λανθασμένες αντιλήψεις. Κακοί, άγριοι και χαμένοι», ακούγεται να λέει η Pamela Anderson στο ντοκιμαντέρ, ενώ σύμφωνα με τα δημοσιεύματα αναφέρεται και στον μεγάλο της έρωτα, ο οποίος δεν είναι άλλος από τον drummer, Tommy Lee.

Πάρα τους 5 συντρόφους που παντρεύτηκε η Anderson, ο Tommy Lee ήταν αυτός που την στιγμάτησε, ενώ όπως η ίδια εξομολογείται στη νέα της βιογραφία, το διαζύγιο από τον Tommy Lee την διέλυσε και την καταρράκωσε.

Το θρυλικό ζευγάρι των 90's χώρισε το 1998, ωστόσο μέχρι να φτάσουμε στο διαζύγιο προηγήθηκαν δυο παιδιά και 4 χρόνια κοινής ζωής που δεν τα λες ήρεμα σε καμία περίπτωση.

Η Pamela Anderson και Tommy Lee γνωρίστηκαν σε ένα μπαρ κάπου στο 1994. Την επόμενη ημέρα η Anderson έπρεπε να φύγει από την πόλη, με τον Lee να την ακολουθεί και να τη διεκδικεί. Τέσσερις ημέρες έρωτα ήταν αρκετές για να παντρευτούν σε μια παραλία, χωρίς καν να γνωρίζονται καλά.

Επιστρέφοντας στο Malibu όπου αποφάσισαν να μείνουν, ο Lee θέλησε να βιντεοσκοπήσει σε κασέτα τις ερωτικές τους στιγμές και έτσι έγινε. Την κασέτα με τις στιγμές τους, o drummer την αποθήκευσε στο χρηματοκιβώτιο του σπιτιού μαζί με χρήματα. Εκείνη την περίοδο όμως, είχαν και εργάτες στο σπίτι, τους οποίους ο Lee άφησε απλήρωτους και μάλιστα έφτασε σε σημείο να απειλήσει έναν συγκεκριμένο εργάτη με καραμπίνα, μόνο και μόνο επειδή ζήτησε τα χρωστούμενα.

Το όνομα του εργάτη αυτού, είναι Rand Gauthier και εργαζόταν ως ηλεκτρολόγος. Ο Gauthier αποφάσισε να πάρει μόνος του τα δεδουλευμένα του, μιας και ο Lee ήταν ακάθεκτος. Έτσι μπαίνει κρυφά στο σπίτι του ζευγαριού και καταφέρνει να πάρει το χρηματοκιβώτιο. Πέρα από χρήματα όμως, βρίσκει μέσα και το sex tape.

Πιστεύοντας πως είναι η ευκαιρία του να πλουτίσει, πουλά τη βιντεοκασέτα με τις στιγμές του ζευγαριού στο ίντερνετ που μόλις άνθιζε εκείνη την περίοδο και φυσικά γίνεται αυτό που θα λέγαμε σήμερα viral. Το γεγονός αυτό δημιούργησε μεγάλες αντιπαραθέσεις στο ζευγάρι, ενώ δεν άργησε η στιγμή που η Pamela κατήγγειλε τον σύζυγό της για ενδοοικογενειακή βία, με αποτέλεσμα ο Lee να μπει φυλακή για έξι μήνες, και η Anderson να μπει σε μια από τις πιο δύσκολες φάσεις της ζωής της. Όπως η ίδια είχε εξομολογηθεί, ο σύζυγός της τη χτυπούσε στην πλάτη ακόμη και τη στιγμή που κρατούσε στην αγκαλιά της των 6 μηνών τότε γιο της. «Έπρεπε να προστατέψω τα παιδιά μου», είχε δηλώσει τότε.

Jenny.Gr
Splash News

Όλη αυτή η ιστορία, έγινε και σειρά στο Hulu με τίτλο «Pam & Tommy» και πρωταγωνιστές τους ηθοποιούς Lily James και Sebastian Stan, η οποία κυκλοφόρησε την περασμένη χρονιά.

Φέτος, έρχονται μέσα από την αυτοβιογραφία της κάποιες ακόμη αποκαλύψεις για τον μεγάλο έρωτα που έζησε με τον Lee, αλλά και τα έντονα συναισθήματα που ένιωσε μαζί του. «Ήταν η μοναδική στιγμή της ζωής μου που ένιωσα πραγματικά ερωτευμένη», εξομολογείται η Pamela στην αυτοβιογραφία της.

«Δεν μπορούσα να πιστέψω πως ο άνθρωπος που αγάπησα ήταν ικανός να κάνει αυτό που έκανε εκείνη τη νύχτα (αναφερόμενη στη νύχτα που την χτυπούσε)», συνεχίζει η ηθοποιός. «Είμασταν και οι δυο καταρρακωμένοι, αλλά όφειλα να προστατέψω τα μωρά μου».

«Είμαι όμως ευγνώμων που ο Lee είναι ο πατέρας των παιδιών» συμπλήρωσε η Αnderson, η οποία σπάνια μιλάει ακόμη με τον πρώην σύζυγο της. Η Pamela έχει παντρευτεί 5 φορές συνολικά, με πιο πρόσφατο χωρισμό της το 2022 από τον σωματοφύλακα της Dan Hayhurst.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.