Mugler x H&M: Όσα πρέπει να γνωρίζεις για την πολυαναμενόμενη συνεργασία

COURTESY H&M

Ο οίκος μόδας είναι η τελευταία συνεργασία του Σκανδιναβικού high-street brand

Η νέα συνεργασία του H&M ίσως είναι και αυτή που οι περισσότερη περίμεναν με ανυπομονησία. Το high-street brand επιβεβαίωσε τον προηγούμενο μήνα ότι θα συνεργαστεί με τον γαλλικό οίκο μόδας Mugler και μόλις παρουσίασε το ολοκληρωμένο lookbook της συλλογής, στο οποίο εμφανίζεται η Jerry Hall και η Mariacarla Boscono.

Η capsule συλλογή δημιουργήθηκε με τις οδηγίες του creative director της Mugler, Casey Cadwallader και ,όπως είπε η H&M, ενσαρκώνει το μοναδικό και ζωηρό πνεύμα του  brand.

Η capsule συλλογή της Mugler με την H&M θα είναι διαθέσιμη στα καταστήματα και online από τις 11 Μαΐου

Ο Casey Cadwallader διορίστηκε creative director της Mugler το 2018 και σε αυτά τα 5 χρόνια έχει γίνει γνωστός για τα διάφανα σχέδιά του, που αγκαλιάζουν το σώμα και έχουν γίνει must have από πολλούς celebrities. Όσον αφορά στη συνεργασία με τον οίκο, η H&M ήθελε να εμβαθύνει στην αναγνωρίσιμη γραμμή της Mugler στο σήμερα «μια δυνατή, με μεγάλους ώμους, σφιχτή μέση, μια ωδή στις καμπύλες και στις γραμμές του σώματος, ένας ύμνος στην αυτοπεποίθηση». 

Η συλλογή επίσης αποτίει φόρο τιμής στον ιδρυτή της Mugler, αναδημιουργώντας μια σειρά από limited-edition αρχειακά κομμάτια μαζί με τα πιο σύγχρονα, τα οποία επιλέχθηκαν από τον Cadwallader.

«Κάθε κομμάτι της συλλογής είναι μια στιγμή της ιστορίας της μόδας, μια ευκαιρία για τους fans να αποκτήσουν ένα κομμάτι από την κληρονομιά του brand» εξηγεί το brand. «Η συλλογή περιλαμβάνει και ανδρικά και γυναικεία κομμάτια με το ρευστό μετασχηματιστικό cross-gender styling, που υποστήριζε πάντα η Mugler».

Επίσης για να γιορτάσουν την μακρόχρονη σχέση της Mugler με την μουσική, τις τέχνες, την υποκουλτούρα και την θεατρικότητα, η  Mugler και η H&M παρουσίασαν ένα music video, όπου πρωταγωνιστούν η Amaarae, η Shygirl, η Eartheater και η Arca. Μαζί έγραψαν την δική τους εκδοχή του «Music Sounds Better With You» του 1998.

Πηγή: harpersbazaar

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.

TAGS