ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Mugler FW '23: Η πολυαναμενόμενη επιστροφή που κανείς μας δεν πρόκειται να ξεχάσει


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

27 Ιανουαρίου 2023

Mugler FW '23: Η πολυαναμενόμενη επιστροφή που κανείς μας δεν πρόκειται να ξεχάσει
Κατά πάσα πιθανότητα δε θα καταφέρουμε να συνέλθουμε από το FW '23 show του οίκου Mugler σύντομα, με την καλή έννοια πάντα!

Και όμως πέρασαν τρία χρόνια από την τελευταία παρουσίαση συλλογής του οίκου Mugler σε fashion week, οπότε με μεγάλη ευκολία θα πω πως ανυπομονούμε να δούμε τι έχει ετοιμάσει ο Casey Cadwallader για αυτή τη σεζόν, ίσως όχι τόσο όσο περιμέναμε την συλλογή του Haider Ackermann για τον Jean Paul Gaultier για να είμαι ειλικρινής.

Θέλοντας, για ακόμα μια φορά, να διαφοροποιηθεί από τις υπόλοιπες RTW συλλογές, οι οποίες θα παρουσιαστούν τις ερχόμενες εβδομάδες, ο γαλλικός οίκος μόδας αποφάσισε να δείξει την FW ‘23 συλλογή του κατά τη διάρκεια του Paris Haute Couture Week. Το show έλαβε χώρα στο La Villette, σηματοδοτώντας την πρώτη live πασαρέλα του Casey Cadwallader ως creative director του οίκου Mugler από τον Φεβρουάριο του 2020.

Μετά τον θάνατο του Thierry Mugler τον περασμένο χρόνο, ο Casey Cadwallader, ο οποίος διορίστηκε creative director του οίκου το 2017, συνεχίζει να αποδεικνύει την αξία του.

Τώρα ό,τι και να πούμε για αυτό το φαντασμαγορικό show είναι λίγο. Αρχικά είδαμε στην πασαρέλα μοντέλα όπως την Irina Shayk, την Ziwe, την Paloma Elsesser, την Shalom Harlow, την Eva Herzigova, την Amber Valletta και την Anok Yai. Ο Cadwallader ξεκάθαρα ενσωμάτωσε στη FW ‘23 συλλογή το πειραματικό πνεύμα του Thierry Mugler, ντύνοντας τα μοντέλα με αιχμηρές ολόσωμες φόρμες -και όχι μόνο. Πανύψηλες μπότες, που δεν ήταν απλά thigh-high, δερμάτινοι κορσέδες, φερμουάρ να κλείνουν το μάτι σε μια πιο «άγρια» σεξουαλικότητα, cut-out φορέματα και παντελόνια με ρέλια από δαντέλα, σκισμένα τζιν και ογκώδη βραδινά φορέματα. Sexy αμαζόνες περπατούσαν στην πασαρέλα και η γεύση που σου άφηναν ήταν η γλυκιά αυτοπεποίθηση μιας αυτόνομης και girlboss γυναίκας.

Δείτε στιγμιότυπα του show στα παρακάτω videos:

@jennygr_ It's Mugler, Darling! 👯‍♀️ Η μεγάλη επιστροφή του iconic οίκου μόδας στην πασαρέλα του Παρισιού! Η σχεδιάστρια Casey Cadwallader χρησιμοποίησε ένα εμβληματικό καστ χαρακτήρων για να δημιουργήσει μια σειρά από εντυπωσιακά evening wear looks. ➡️ Δες τα όλα στο #jennygr #mugler #muglerrunway #fashion #fy #fypシ゚viral #foryou #fyp #greektiktok #jennygr ♬ original sound - Jennygr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.