ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Viktor & Rolf Spring 2023 Couture: Όταν η couture έχει χιούμορ, όλοι περνούν φανταστικά


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

26 Ιανουαρίου 2023

Viktor & Rolf Spring 2023 Couture: Όταν η couture έχει χιούμορ, όλοι περνούν φανταστικά
Τα «μαγικά» φορέματα των Victor & Rolf στην πιο fun couture πασαρέλα της σεζόν!

Θεωρητικά η Εβδομάδα Μόδας Υψηλής Ραπτικής έκανε ένα από τα μεγαλύτερα buzz της με την συλλογή του Daniel Roseberry για τον οίκο Schiaparelli. Όπως όμως είπαμε λίγο πριν, «θεωρητικά». Το couture show των Viktor & Rolf υπερσκίασε τα πάντα και έγινε η πιο top στιγμή στην Couture Week μέχρι στιγμής. Ποια Kylie Jenner;

Στο Intercontinental Le Grand στο Παρίσι, ο Viktor Horsting και ο Rolf Snoeren παρουσίασαν μια από τις πιο fun συλλογές που έχουμε δει ποτέ και ήταν ο ορισμός του meme material -με την καλή έννοια φυσικά.

Το show ξεκίνησε όμορφα και γλυκά, με φορέματα έτοιμα να φορεθούν από debutants του Upper East Side, σε παλ χρώματα γλάσων. Μέχρι στιγμής μια πολύ «γλυκανάλατη» πασαρέλα για το εκρηκτικό δίδυμο. Κατά τη διάρκεια του show τα φορέματα άρχισαν να έχουν δική τους βούληση και εμφανίζονταν στα πιο παράξενα σημεία. Τα είδαμε ανάποδα -το πάνω κάτω δηλαδή- φορεμένα στο κεφάλι μοντέλων, τα είδαμε διαγώνια, τα είδαμε να έχουν βγει από το κορμί του μοντέλου και να «περπατάνε» μαζί, κολλημένα πάνω τους, γενικά τα είδαμε όλα! Υπήρχαν και άλλες fun στιγμές με την εισχώρηση αντικειμένων από παλαιότερες συλλογές στην πασαρέλα, όπως τα παράξενα κεφάλια από κούκλες του 2017 και τα φορέματα με την meme επιρροή του 2019 και τα τεράστια slogan.

Μια fun και δημιουργική στιγμή από το «παράξενο» και πρωτοπόρο δίδυμο σχεδιαστών. Σίγουρα η ιδέα ήταν πανέξυπνη, η υλοποίηση εξαιρετική και τεχνικά δύσκολη και ο κόσμος -και το internet- πέρασαν καλά, χωρίς αντιπαραθέσεις.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.