UPDATE

Irina Shayk και Βradley Cooper ετοιμάζονται να γίνουν και πάλι γονείς


Τόνια Τζάφερη

12 Νοεμβρίου 2022

Irina Shayk και Βradley Cooper ετοιμάζονται να γίνουν και πάλι γονείς
Credit: Bauer-Griffin / Getty Images
«Έχουν συνειδητοποιήσει πως θέλουν να είναι και πάλι μαζί και να μεγαλώσουν την οικογένεια τους», δηλώνουν κοντινές πηγές του Bradley Cooper και της Irina Shayk

Κι’ όμως σύμφωνα με το νέο δημοσίευμα του Page Six το πρώην ζευγάρι Irina Shayk και Bradley Cooper, φαίνεται πως θέλει να μεγαλώσει την οικογένεια του και να χαρίσει στην 5χρονη κόρη τους, ένα ακόμη παιδί. Οι δυο τους γνωρίστηκαν το 2015 και γρήγορα έγιναν ζευγάρι, αποκτώντας την κόρη τους, το 2017. Ωστόσο πριν 3 χρόνια, το 2019, ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους, προκαλώντας δυσαρέσκεια στους θαυμαστές, καθώς ήταν πολύ ταιριαστό ζευγάρι.

Οι σχέσεις τους όμως, ακόμη και μετά τον χωρισμό, ήταν καλύτερες από ποτέ, κάτι που άλλωστε δεν έκρυψαν. Συναντιόντουσαν για να περάσουν χρόνο με την κόρη τους και μάλιστα φέτος το καλοκαίρι αποφάσισαν να περάσουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές στις Μπαχάμες όλοι μαζί.
Τότε ήταν που η Shayk δημοσίευσε και μια φωτογραφία μαζί με τον Cooper, όπου έδειχναν ιδιαίτερα χαμογελαστοί απολαμβάνοντας τις εξωτικές διακοπές τους.

Και οι δυο έχουν εκφράσει πολλές φορές τον θαυμασμό και τον σεβασμό τους προς τον άλλο. Ακόμη και μετά τον χωρισμό, δηλώνουν πως υπάρχει μια πολύ καλή επικοινωνία και συνεργασία, θέλοντας το καλύτερο για το παιδί τους. Παρότι και η Shayk, αλλά και ο Cooper προσπάθησαν να συνεχίσουν τις ζωές τους και να μπουν σε μια νέα σχέση, τα πράγματα δεν πήγαν και πολύ καλά, αφού χώρισαν μετά από λίγο καιρό. Η Shayk μετά τον χωρισμό από τον Cooper, έβγαινε με τον Kanye West, αλλά όποια και αν ήταν η μεταξύ τους σχέση δεν κράτησε και πολύ. Ενώ παράλληλα ο Cooper έβγαινε με την Huma Abedin (σύμβουλο της Hilary Clinton), ωστόσο και πάλι δεν εξελίχθηκε σε σοβαρή σχέση.

Και ερχόμαστε στο σήμερα, όπου τα δημοσιεύματα που θέλουν το ζευγάρι να είναι μαζί και να μεγαλώνει την οικογένεια του, είναι πιο έντονα από ποτέ. Στα τέλη του προηγούμενου μήνα, οι δυο τους γιόρτασαν μαζί το Halloween και συνόδεψαν την κόρη τους, με την Irina να δημοσιεύει και μια hot φωτογραφία, παρέα με τον αρκούδο - Cooper.

Στο νέο δημοσίευμα της Page Six, πηγές αναφέρουν πως το ζευγάρι μέσα από τις οικογενειακές στιγμές που πέρασε, συνειδητοποίησε πως θέλει να είναι και πάλι μαζί και προσπαθούν να αποκτήσουν και άλλο παιδί. Οι δυο τους παρότι δεν σκέφτονται το ενδεχόμενο του γάμου, έχουν θέσει σε προτεραιότητα την υγεία και ευημερία της οικογένειας τους, έχοντας αλλάξει γνώμη και επιθυμώντας να είναι και πάλι μαζί.