ΣΤΙΛ FASHION NEWS

H&M X Mugler: Μία συνεργασία έρχεται την άνοιξη και ήδη δίνει υλικό για memes


Στεφανία Παπαδημητρίου

24 Μαρτίου 2023

H&M X Mugler: Μία συνεργασία έρχεται την άνοιξη και ήδη δίνει υλικό για memes
Σίγουρα θα δούμε κορμάκια, πολλά κορμάκια

Τι συμβαίνει όταν το fast fashion συναντά την υψηλή ραπτική; Το feed μας γεμίζει κορμάκια, ενδεχομένως. Η Η&Μ συνεργάζεται με τον Mugler και, μαζί, είτε θα επιβεβαιώσουν αυτήν την εικασία, είτε θα τη διαψεύσουν. Σε κάθε περίπτωση, το αποτέλεσμα θα συζητηθεί.

«Η Η&Μ μοιράζεται με υπερηφάνεια ότι η νέα designer συνεργασία της θα είναι με τον oίκο Mugler», αναφέρει η επίσημη δήλωση του brand. «Η συλλογή Mugler H&M, η οποία δημιουργήθηκε υπό την καθοδήγηση του καλλιτεχνικού διευθυντή της Mugler, Casey Cadwallader, θα αποτυπώσει το μοναδικό και ζωντανό πνεύμα του Mugler. Η συλλογή θα είναι διαθέσιμη online και σε επιλεγμένα καταστήματα την άνοιξη του 2023».

«Το παρελθόν της H&M με designer συνεργασίες είναι θρυλικό και καινοτόμο. Εδώ και περίπου δύο δεκαετίες, η H&M εκδημοκρατίζει το high fashion προσφέροντας στο παγκόσμιο κοινό της την ευκαιρία να αποκτήσει ξεχωριστά pieces από high-end σχεδιαστές».

Ακόμη δε γνωρίζουμε περισσότερες λεπτομέρειες. Σίγουρα θα δούμε κορμάκια, πολλά κορμάκια. Και πολλά διάφανα υφάσματα, sexiness, αισθησιασμό. Και το Ίντερνετ δεν είναι έτοιμο – ή είναι, πάρα πολύ;

Το υλικό για memes, πάντως, ήταν εξαιρετικό.

Κι ενώ κάποιοι ανυπομονούν, άλλοι ζητούν ένα πράγμα: «Όχι κορμάκια στον λαό».

Κι άλλοι, απλώς δε θέλουν.

Jenny.Gr
Jenny.Gr

Εμείς απλώς περιμένουμε.

TAGS

H&M