ΣΤΙΛ FASHION NEWS

H&M X Mugler: Μία συνεργασία έρχεται την άνοιξη και ήδη δίνει υλικό για memes


Στεφανία Παπαδημητρίου

24 Μαρτίου 2023

H&M X Mugler: Μία συνεργασία έρχεται την άνοιξη και ήδη δίνει υλικό για memes
Σίγουρα θα δούμε κορμάκια, πολλά κορμάκια

Τι συμβαίνει όταν το fast fashion συναντά την υψηλή ραπτική; Το feed μας γεμίζει κορμάκια, ενδεχομένως. Η Η&Μ συνεργάζεται με τον Mugler και, μαζί, είτε θα επιβεβαιώσουν αυτήν την εικασία, είτε θα τη διαψεύσουν. Σε κάθε περίπτωση, το αποτέλεσμα θα συζητηθεί.

«Η Η&Μ μοιράζεται με υπερηφάνεια ότι η νέα designer συνεργασία της θα είναι με τον oίκο Mugler», αναφέρει η επίσημη δήλωση του brand. «Η συλλογή Mugler H&M, η οποία δημιουργήθηκε υπό την καθοδήγηση του καλλιτεχνικού διευθυντή της Mugler, Casey Cadwallader, θα αποτυπώσει το μοναδικό και ζωντανό πνεύμα του Mugler. Η συλλογή θα είναι διαθέσιμη online και σε επιλεγμένα καταστήματα την άνοιξη του 2023».

«Το παρελθόν της H&M με designer συνεργασίες είναι θρυλικό και καινοτόμο. Εδώ και περίπου δύο δεκαετίες, η H&M εκδημοκρατίζει το high fashion προσφέροντας στο παγκόσμιο κοινό της την ευκαιρία να αποκτήσει ξεχωριστά pieces από high-end σχεδιαστές».

Ακόμη δε γνωρίζουμε περισσότερες λεπτομέρειες. Σίγουρα θα δούμε κορμάκια, πολλά κορμάκια. Και πολλά διάφανα υφάσματα, sexiness, αισθησιασμό. Και το Ίντερνετ δεν είναι έτοιμο – ή είναι, πάρα πολύ;

Το υλικό για memes, πάντως, ήταν εξαιρετικό.

Κι ενώ κάποιοι ανυπομονούν, άλλοι ζητούν ένα πράγμα: «Όχι κορμάκια στον λαό».

Κι άλλοι, απλώς δε θέλουν.

Jenny.Gr
Jenny.Gr

Εμείς απλώς περιμένουμε.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.

TAGS

H&M