ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Ο οίκος Μugler παρουσιάζει ένα super sexy fashion film με εμβληματικό cast


Μάρθα Κουμπάνη

10 Ιουνίου 2022

Ο οίκος Μugler παρουσιάζει ένα super sexy fashion film με εμβληματικό cast
Aρκεί να σας πούμε: Chloë Sevigny, Amber Valletta, Megan Thee Stallion, Shalom Harlow, Lourdes Leon, Bella Hadid, Adut Akech και Dominique Jackson

Ο διάσημος οίκος Mugler κυκλοφόρησε το βίντεο για την ανοιξιάτικη καμπάνια του, το τελευταίο μέρος μιας εντυπωσιακής τριλογίας, super sexy ταινιών μόδας σε σκηνοθεσία Torso Solutions.

Jenny.Gr

Ο Casey Cadwallader, creative director του οίκου Mugler, επέλεξε ένα εμβληματικό cast: Chloë Sevigny, Amber Valletta, Megan Thee Stallion, Shalom Harlow, Lola Leon, Bella Hadid, Adut Akech και Dominique Jackson είναι μερικά μόνο από τα ονόματα που εμφανίζονται στο film και κόβουν την ανάσα με την επιβλητική τους παρουσία και αισθησιακή κίνηση.

Jenny.Gr

Tο 9λεπτο βίντεο ακολουθεί τα μοντέλα τόσο μέσα στα στούντιο της Paramount, όσο και στους δρόμους τους Los Angeles. «Αυτή τη σεζόν είχαμε την ανάγκη να βγούμε στον δρόμο. Η εναλλαγή των εσωτερικών και εξωτερικών σκηνών ωστόσο έκανε το τελικό αποτέλεσμα ακόμη πιο εκκεντρικό και ιδιαίτερο. Η λιμουζίνα ήταν αναφορά στην cult ταινία των 90s Romy and Michele’s High School Reunion», εξήγησε ο σχεδιαστής.

Jenny.Gr

Η συλλογή φέρνει στο επίκεντρο το inclusivity. Τα κομμάτια με την χαρακτηριστική Dominatrix αισθητική, αναδείκνυαν το σώμα αποκαλύπτοντάς το μέσα από πολλάπλά cut outs αλλά και την ιδιοφυή χρήση της διαφάνειας που συνθέτουν τις πιο αισθησιακές catsuits. Τα σχέδια ήταν εμπνευσμένα από τα 90s, αλλά και αρχιτεκτονική και το παιχνίδι με την γεωμετρία και τις γλυπτές φόρμες ως μέρος της κληρονομιάς του οίκου όπως την οραματίστηκε ο δημιουργός του Thierry Mugler που έφυγε από την ζωή τον περασμένο Ιανουάριο.

Σε ότι αφορά τα αξεσουάρ, στο clip πρωταγωνιστούν οι μεγαλύτεροι κρίκοι που είδαμε ποτέ. Είναι τόσο μεγάλοι που περνούν κάτω από την μασχάλη των μοντέλων και προσθέτουν ακόμα περισσότερο drama στην εμφάνιση.

Η Traci Young-Byron, founder και artistic director του Young Contemporary Dance Theatre από την Ατλάντα, είναι εκείνη που καθοδήγησε το cast για να επιτευχθεί αυτό το σύγχρονο και καλλιτεχνικό αποτέλεσμα. «Αντί να συνεργαστούμε με κάποιον που επικεντρώνεται αποκλειστικά στη μόδα, αναζητήσαμε μια σκηνοθέτιδα κινήσεων, όπως η Traci, που να γνωρίζει καλά την ουσία της ερμηνείας – ειδικά για το μέρος με τη Meg», εξήγησε ο Cadwallader.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.

TAGS