Η Ζεντάγια δίνει στο tenniscore μια πιο Country Club διάσταση

SPLASH via Ideal Image

Η Ζεντάγια δίνει «τσάι μετά τον αγώνα» vibes με το lime look της

Η Ζεντάγια, η ηθοποιός και μεγάλο πλέον style icon, έκανε μια ακόμη εμφάνιση στη Νέα Υόρκη διαφημίζοντας πλαγίως τη νέα της ταινία Challengers. Ναι, εκεί που έλεγες ότι δεν μπορεί να έχει κι άλλη έμπνευση ο στιλίστας της ώστε να δημιουργεί looks με «κυριολεκτικό styling» από το άθλημα του τένις, εκεί έρχεται ο ταλαντούχος Λο Ρόουτς που έχει ταιριάξει τόσο με την ηθοποιό και σε εκπλήσει.

Η Ζεντάγια λοιπόν φωτογραφήθηκε από πάρα πολλούς παπαράτσι να βγαίνει από το βαν της στη Νέα Υόρκη με ένα καταπράσινο -lime- φόρεμα, το οποίο ήταν ίδιο με το χρώμα από το κλασικό μπαλάκι του τένις. Ένα σικάτο φόρεμα που θα μπορούσαμε να πούμε πως αντικατοπτρίζει το τσάι μετά από έναν αγώνα τένις στο country club. Μεταξωτό με κλοσαρίσματα στο τελείωμα και κάθετα ντραπαρίσματα στο στήθος. Από πάνω φόρεσε ένα κοντό cardigan από το ίδιο ύφασμα και χρώμα, το οποίο έδενε με έναν πολύ girly φιόγκο. Τα παπούτσια της ήταν διάφανα λαμπερά mules στις ίδιες αποχρώσεις, ενώ τα κοσμήματα τα κράτησ εντελώς minimal και επέλεξε μόνο ένα ζευγάρι διαμαντένια σκουλαρίκια. Σοφιστικέ, μέσα στο θέμα και χωρίς να επαναλαμβάνεται. Εξαιρετική για μια ακόμη φορά!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.