Η capsule συλλογή του MODIVO με προτάσεις για ειδικές περιστάσεις

Το MODIVO έρχεται με ιδέες για outfits για ειδικές περιστάσεις, παρουσιάζοντας μια capsule συλλογή με ρούχα για μεγάλες εξόδους

Καθώς αλλάζει η εποχή, αλλάζουν και οι στιλιστικές μας επιλογές, και οι επερχόμενες ηλιόλουστες μέρες προαναγγέλλουν ειδικές εκδηλώσεις που απαιτούν ξεχωριστά σύνολα.

Κοστούμια | Power Dressing σε πλήρη εξέλιξη

Το αυστηρό dress code για το βραδινό ντύσιμο είναι ευτυχώς πλέον μια ανάμνηση. Σήμερα, τα γυναικεία κοστούμια αντικαθιστούν με επιτυχία τα φορέματα σε ειδικές εκδηλώσεις, τα οποία κάποτε αποτελούσαν τη μόνη σωστή επιλογή. Στην κάψουλα του MODIVO που είναι αφιερωμένη στις προτάσεις για ειδικές περιστάσεις, μπορούμε να βρούμε ένα μωβ κοστούμι από την Patrizia Pepe, ένα κρεμ σακάκι με διπλή σειρά κουμπιών από την Custommade ή ένα σύνολο σε κόκκινη απόχρωση από την Maryley. Οι άνδρες μπορούν να αναζητήσουν διαχρονικές επιλογές ή αυτές που αντικατοπτρίζουν τις τελευταίες τάσεις στη νέα κάψουλα του MODIVO. Στους λάτρεις της σύγχρονης μόδας θα αρέσουν σίγουρα οι προτάσεις όπως το γκρι casual σακάκι της μάρκας Selected Homme.

Φορέματα | Λάμψη με glitter

Χρειάζονται πολλά για να είσαι λαμπερή και να τραβήξεις όλα τα βλέμματα πάνω σου σε μια μεγάλη βραδινή έξοδο... Ή μήπως όχι και τόσα πολλά; Στη νέα κάψουλα του MODIVO με κομμάτια για ειδικές περισάτσεις, τα φορέματα έχουν μια πολύ σημαντική θέση. Αυτά, σύμφωνα με τις επιλογές του MODIVO, άλλοτε εκπλήσσουν με ένα ασυνήθιστο σχέδιο και άλλοτε με τον διαχρονικό τους χαρακτήρα. Ανάμεσα στις προτάσεις για τη νέα σεζόν περιλαμβάνονται μια αστραφτερή μπλούζα από δίχτυ που ολοκληρώνει υπέροχα το look από τη Marella, ένα βραδινό φόρεμα από την Patrizia Pepe με ακανόνιστο κόψιμο και ροδακινί απόχρωση, ένα κοκτέιλ mini φόρεμα με φλοράλ μοτίβο από τη δανέζικη εταιρεία Rotate και ένα maxi κομμάτι με πουά σχέδιο από την Babylon.

Πουκάμισα | Chic essentials

Το πουκάμισο είναι αδιαμφισβήτητα ένα must-have κομμάτι τόσο της ανδρικής όσο και της γυναικείας γκαρνταρόμπας. Δεν θεωρείται εξαιρετική επιλογή μόνο για επαγγελματικές ή λιγότερο επίσημες συναντήσεις, αλλά και για τις βραδινές. Σε συνδυασμό με ένα κοστούμι ή μια φούστα, θα προσφέρει σίγουρα το επιθυμητό αποτέλεσμα. Στη νέα κολεξιόν του MODIVO, βρίσκουμε ένα chic πουκάμισο σε απαλό ροζ χρώμα από τη Marella, καθώς και μια ευέλικτη μπλούζα σε oversized γραμμή από την Pinko. Για τους άνδρες, υπάρχει το trendy πουκάμισο που αναφέρεται στις τρέχουσες τάσεις από την Brave Soul με διαφανή στοιχεία ή η διαχρονική εκδοχή με διακοσμητική γραμμή από τον αθάνατο Karl Lagerfeld.

Παπούτσια και αξεσουάρ | Η τελική πινελιά

Το βασικό συμπλήρωμα κάθε εμφάνισης είναι αναμφίβολα τα παπούτσια, τα οποία μπορούν να αλλάξουν εντελώς τον χαρακτήρα της ή να της δώσουν ένα νέο νόημα. Ανάμεσα στις προτάσεις του MODIVO για ειδικές περιστάσεις είναι τα εντυπωσιακά ασημένια πέδιλα με πλατφόρμα από την Guess και οι casual παντόφλες Vic Matié με διαχρονικό σκοπό αλλά μοντέρνο σχεδιασμό. Οι άνδρες μπορούν να ρίξουν μια ματιά στα κομψά αθλητικά σε κρεμ απόχρωση από τον Tommy Hilfiger ή στα μοκασίνια με αγκράφα του Calvin Klein. Η ολοκλήρωση μιας γυναικείας βραδινής εμφάνισης είναι και μια καλά επιλεγμένη τσάντα. Οι επιλογές του MODIVO περιλαμβάνουν την τσάντα Marella που συνδυάζει το απαλό ροζ με τη σομόν απόχρωση, τη μωβ τσάντα με αλυσίδα της Patrizia Pepe και τη λευκή τσάντα baguette του αθάνατου Karl Lagerfeld που σχεδιάστηκε στο πνεύμα της δεκαετίας του '90.

Μικρές κομψές fashionistas

Οι μικρότερες fans των βραδινών εκδηλώσεων θα βρουν στη νέα συλλογή του MODIVO προτάσεις επιλεγμένες ειδικά γι' αυτές. Όλες τους αποτελούν έναν απόλυτα μελετημένο συνδυασμό στυλ και άνεσης. Ανάμεσα στις προτάσεις για τις μικρές fashion lovers είναι, για παράδειγμα, το παστέλ φόρεμα Abel & Lula, η καλοκαιρινή αμάνικη εκδοχή σε βερικοκί χρώμα της Mayoral, το κοντομάνικο παστέλ φόρεμα της Coccodrillo και η λευκή ολόσωμη φόρμα με διακοσμητική ζώνη με λουλούδι της Abel & Lula.

Περισσότερες ιδέες για outfits για ειδικές περιστάσεις μπορείς να βρεις στο modivo.gr και στην εφαρμογή για κινητά MODIVO. Ας κάνουμε κάθε μέρα μια ευκαιρία για να γιορτάσουμε!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.

TAGS