ΣΤΙΛ FASHION NEWS

Η Κάια Γκέρμπερ αναβίωσε το διάσημο look της μαμάς της, Σίντι Κρόφορντ, από τα Όσκαρ του 1993


JTeam

15 Σεπτεμβρίου 2024

Η Κάια Γκέρμπερ αναβίωσε το διάσημο look της μαμάς της, Σίντι Κρόφορντ, από τα Όσκαρ του 1993
Instagram
«Κατά μάνα, κατά κόρη», σχολίασε σε story το supermodel που μεσοουράνησε στο χώρο της μόδας τις προηγούμενες δεκαετίες

Η Κάια Γκέρμπερ, μοντέλο και κόρη της Σίντι Κρόφορντ, η ο ποία ανήκε στην αφρόκρεμα των κοριτσιών που περπάτησαν στις διασημότερες πασαρέλες του πλανήτη, πρωταγωνίστησαν σε κορυφαίες καμπάνιες και έμειναν στην ιστορία, ακολουθεί το δρόμο που χάραξε η μαμά της.

Μέχει τώρα έχει στο... παλμαρέ της μεγάλες συνεργασίες στο χώρο της μόδας, ήδη έχει αρχίσει να κάνει τα πρώτα της βήματα στην υποκριτική και κάθε εμφάνισή της στο κόκκινο χαλί μας αρέσει πολύ.

Jenny.Gr
Instagram

Αυτή τη φορά επίλεξε να αντιγράψει και να αναβιώσει ένα από τα πιο εντυπωσιακά look της μητέρας της.

Συγκεκριμένα εμφανίστηκε στην πρεμιέρα της ταινίας, «Shell» στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου στο Τορόντο, φορώντας ό,τι ακριβώς είχε φορέσει το supermodel 31 ολόκληρα χρόνια πριν.

Όλες οι λεπτομέρειες για το look της

Η Κάια Γκέρμπερ είπε ναι στο λευκό φόρεμα με την υπογραφή Hervé Léger, ο οποίος είναι διάσημος για τις δημιουργίες του που αγκαλιάζουν το σώμα και αναδεικνύουν τις καμπύλες.

Επίσης δεν άφησε εκτός και τις υπόλοιπες λεπτομέρειες -γι' αυτό σου είπαμε πιο πάνω ότι όχι απλά το αναβίωσε αλλά το αντέγραψε.

Εννοούμε τις ίδιες ακριβώς γόβες και τα ίδια ακριβώς σκουλαρίκια που ξεχώριζαν στο look της Σίντι Κρόφορντ όταν περπατούσε στο κόκκινο χαλί, κρατώντας από το χέρι τον Ρίτσαρντ Γκιρ.

Η αντίδραση της Σίντι Κρόφορντ για το look της κόρης της

Όπως ήταν λογικό και επόμενο ένιωσε φουλ υπερηφάνεια για την Κάια και μάλιστα δημοσίευσε και ένα story στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με τις φωτογραφίες τους δίπλα δίπλα.

Πάνω σε αυτό έγραψε χαρακτηριστικά: «Κατά μάνα, κατά κόρη».

Και δεν έχουμε παρά κι εμείς να συμφωνήσουμε απόλυτα μαζί της.

Δες το story της

Jenny.Gr
Instagram

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.