O οίκος Fendi και ο Marc Jacobs γιόρτασαν τα 25 χρόνια της Baguette Bag με ένα εντυπωσιακό fashion show

Splash News/Ideal Image

Οι δύο σχεδιαστές ένωσαν τις δυνάμεις τους σε ένα φαντασμαγορικό show στη Νέα Υόρκη

Έχουν περάσει χρόνια από τότε που η Νέα Υόρκη είδε μια παραγωγή μόδας τόσο μεγάλη όσο το τελευταίο show του Fendi. O Kim Jones και η Silvia Venturini Fendi ήρθαν στην πόλη για να σηματοδοτήσουν ένα ορόσημο, την 25η επέτειο της τσάντας Baguette του ιταλικού label —μια τσάντα που, όπως είπε η Venturini Fendi, «που κάνει αυτό που πρέπει να κάνει η μόδα: φέρνει ευχαρίστηση στους ανθρώπους». Η αίθουσα χορού Hammerstein διαμορφώθηκε κατάλληλα για να φιλοξενήσει το  show.

Στην πρώτη σειρά βρίσκονταν η Kim Kardashian, η Sarah Jessica Parker και η Naomi Watts από την μία πλευρά και η Kate Moss, η Shalom Harlow και η Amber Valletta από την άλλη . Το «παρών» έδωσε και η θρυλική Grace Jones.

οίκος Fendi συνεργάστηκε με τον οίκο Tiffany & Co., συστήνοντας τις diamond Baguettes αλλά και τις Baguettes bags στο iconic γαλάζιο χρώμα της Tiffany & Co.

H Baguette εμφανίστηκε στην συλλογή σε κάθε μέγεθος και στιλ, πάνω σε ρούχα, στην θέση της τσέπης, ως πόρπη σε ζώνες, charm, αλλά ακόμα και σε πλεκτές καλτσες και γάντια!

Linda Evangelista επέστρεψε δυναμικά στις πασαρέλες κλείνοντας το show μετά την παραμόρφωση από την αποτυχημένη πλαστική επέμβαση. Φορούσε ένα σατέν σύνολο σε τιρκουάζ χρώμα, που συνδυάστηκε με μεταλιζέ ψηλοτάκουνες πλατφόρμες και ασορτί τσάντα.

Ο Kim Jones και ο Marc Jacobs επιβεβαίωσαν με αυτό το λαμπερό show κάτι που είχαμε ήδη υποψιαστεί (ιδίως μετά την συνεργασία των Gucci και Balenciaga, αλλά και των δύο με την Adidas, και το Fendi x Versace): Ότι οι fashion συνεργασίες είναι το νέο big thing.

Δείτε τα highlights του show στην gallery που ακολουθεί:

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.