CELEBRITIES

Η Linda Evangelista επιστρέφει στο modeling μετά την παραμόρφωσή της, με μια καμπάνια Fendi


JTeam

18 Ιουλίου 2022

Η Linda Evangelista επιστρέφει στο modeling μετά την παραμόρφωσή της, με μια καμπάνια Fendi
Η Linda Evangelista επιστρέφει στο modeling με τη νέα καμπάνια Fendi και αφήνει πίσω το οδυνηρό παρελθόν της

Το διάσημο μοντέλο Linda Evangelista μοιράστηκε μια φωτογραφία από τη συνεργασία της με τον εμβληματικό οίκο μόδας Fendi, στο πρώτο fashion project που ανέλαβε από τότε που μίλησε για τον εφιάλτη της με τη χειρουργική επέμβαση που την άφησε παραμορφωμένη, πριν ένα χρόνο.

«Στις 9 Σεπτεμβρίου 2022 ο Fendi θα φιλοξενήσει μια ειδική επίδειξη μόδας στη Νέα Υόρκη για να γιορτάσει την 25η επέτειο της Fendi Baguette, σχεδιασμένη από την Silvia Venturin Fendi, και δύο χρόνια από τότε που ο Kim Jones ανέλαβε τα ηνία ως creative director», έγραψε η 57χρονη Evangelista στη λεζάντα του Instagram.

Στις εικόνες βλέπουμε το θρυλικό 90s μοντέλο να ποζάρει κρατώντας τα iconic αξεσουάρ του οίκου.

Τον Σεπτέμβριο του 2021, η Evangelista μοιράστηκε μια συναισθηματική ανάρτηση στο Instagram που εξηγούσε γιατί δεν είχε ασχοληθεί με το modeling πρόσφατα.
Στο κείμενό της, ανέφερε ότι μια διαδικασία ρουτίνας για απώλεια λίπους που ονομάζεται «CoolSculpting» (κρυολιπόλυση) την παραμόρφωσε μόνιμα με αποτέλεσμα να είναι συναισθηματικά καταβεβλημένη. Το supermodel δε δίστασε μάλιστα να πει δημόσια το όνομα του κέντρου αισθητικής με το οποίο βρίσκεται σε δικαστική διαμάχη.

Όπως εξηγούσε στο κείμενο που έγραψε, αντί να μειωθεί το λίπος, η διαδικασία αύξησε τα λιπώδη κύτταρα. Ενώ, μάλιστα, υπεβλήθη σε δύο επίπονες διορθωτικές επεμβάσεις, δεν υπήρχε η επιτυχία που περίμενε.

Έγινε αγνώριστη καθώς ανέπτυξε μια σπάνια πάθηση που ονομάζεται «παράδοξη υπερπλασία του λιπώδους ιστού» και θεωρείται παρενέργεια της κρυολιπόλυσης. Πρόκειται για μια σπάνια περίπτωση και σε αυτή την κατάσταση, τα λιπώδη κύτταρα μεγαλώνουν αντί να μικραίνουν.

Η Evangelista υπέβαλε μήνυση τον Σεπτέμβριο στη μητρική εταιρεία της CoolSculpting, Zeltiq Aesthetics Inc., ζητώντας αποζημίωση 50 εκατομμυρίων δολαρίων, ισχυριζόμενη ότι δεν μπορούσε να εργαστεί από τότε που υποβλήθηκε σε επτά συνεδρίες στο ιατρείο δερματολόγου από τον Αύγουστο του 2015 έως τον Φεβρουάριο του 2016.

Τουλάχιστον με τη νέα της αυτή επαγγελματική κίνηση, φαίνεται πως τώρα είναι έτοιμη για ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή της.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.