Spring date: 5 στιλάτα looks για ανοιξιάτικα ραντεβού

Instagram/margauxbtn

Θέλεις να είσαι στιλάτη και θηλυκή στο ανοιξιάτικο ραντεβού σου;

Το Σαββατοκύριακο φτάνει και εσύ έχεις ήδη κανονίσει το ραντεβού σου για το βράδυ του Σαββάτου. Είτε πας για φαγητό, είτε για ποτό το σύνολό σου θέλεις να είναι θηλυκό και φυσικά στιλάτο. Η πρώτη εντύπωση έχει γίνει, αλλά αυτό δε σημαίνει πως δε θέλεις να διατηρήσεις την καλή σου «φήμη» και από εδώ και πέρα.

Είναι άνοιξη και μπορεί ο καιρός να έχει γλυκάνει, αλλά σίγουρα δεν είναι σταθερός. Μπορεί να βρέχει, μπορεί να έχει ψύχρα, μπορεί να έχει ζέστη τι να κάνεις και εσύ; Στην περίπτωση τώρα που ο καιρός είναι αίθριος υπάρχουν 5 looks που απευθύνονται σε όλα τα στιλ και μπορούν να δώσουν αυτό το «κάτι» στο ραντεβού σου. Δες την παρακάτω λίστα και να περάσεις τέλεια!

Αφού διάβασες τι να φορέσεις στο ανοιξιάτικο ραντεβού σου, σίγουρα πρέπει να μάθεις και τις αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια! Εξερεύνησε τον αστρολογικό κόσμο των ζωδίων από το JennyGr και μάθε τις προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα στα ερωτικά, επαγγελματικά και οικονομικά.  

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.