ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Brunch time: Ανοιξιάτικα σύνολα για άνετες και στιλάτες εμφανίσεις


Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

27 Απριλίου 2024

Brunch time: Ανοιξιάτικα σύνολα για άνετες και στιλάτες εμφανίσεις
Instagram/lunaisabellaa
Μπας για brunch και θέλεις να είσαι άνετη και φυσικά στιλάτη

Το brunch είναι μια αγαπημένη συνήθεια τα τελευταία χρόνια. Δεν έχει συγκεκριμένα μέρα, αλλά συνήθως πραγματοποιείται Σάββατα και Κυριακές χωρίς συγκεκριμένο χρονικό ορίζοντα. Πας δηλαδή για φαγητό και για ποτό με τους φίλους σου, χωρίς να ξέρεις πόσες ώρες θα κάτσεις εκεί και αν από το brunch θα καταλήξεις στα απογευματινά cocktails. Μέσα σε αυτή την κατάσταση δεν θα ήθελες να αισθάνεσαι άνετα με αυτό που φοράς, με το look σου;

Η άνεση είναι ένας από τους κύριους παράγοντες που πρέπει να μας απασχολούν σε σχέση με το σύνολό μας, ειδικά όταν πρόκειται να πάμε για φαγητό. Απλά δεν υπάρχει κανένας λόγος να θυσιάσεις το στιλ για αυτήν. Μπορείς να τα έχεις και τα δύο, απλά και μόνο επιλέγοντας κομμάτια που να είναι και άνετα, αλλά και στιλάτα. Στην παρακάτω λίστα θα δεις τα 7 looks που θα σε βοηθήσουν να περάσεις τέλεια στο κυριακάτικο brunch και άνεση και στιλ. Κράτα σημειώσεις!


Αφού διάβασες για το τι να βάλεις στο brunch, είναι ώρα να μάθεις και τις αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Εξερεύνησε τον μαγικό κόσμο των άστρων από το JennyGr και μάθε τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα στα ερωτικά, επαγγελματικά και οικονομικά.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.