AdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisement

UPDATE

Emma Shapplin: Κάποιοι με αποκαλούν άτυπη σοπράνο. Εγώ με θεωρώ μία πολύπλευρη καλλιτέχνιδα


JTeam

23 Αυγούστου 2022

Emma Shapplin: Κάποιοι με αποκαλούν άτυπη σοπράνο. Εγώ με θεωρώ μία πολύπλευρη καλλιτέχνιδα
Η Γαλλίδα ντίβα της ποπ όπερας επιστρέφει στη χώρα μας για δύο μοναδικές συναυλίες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, κι εμείς μιλήσαμε μαζί της για την 25ετή πλέον καριέρα της, τη σχέση της με το ελληνικό κοινό, αλλά και την νέα δισκογραφική δουλειά της.

Πριν από 25 χρόνια, η Emma Shapplin κυκλοφόρησε το εμβληματικό «Spente le stelle», ένα τραγούδι που θα άλλαζε για πάντα την καριέρα της, αλλά και την πορεία της ποπ όπερας, όπως την ξέρουμε σήμερα.

Δύο χρόνια μετά την τεράστια επιτυχία του ντεμπούτου της «Carmine Meo», βρέθηκε στην Ελλάδα για την πρώτη της συναυλία στη χώρα μας. Από τότε, φροντίζει να μας επισκέπτεται όσο πιο συχνά γίνεται. Όπως λέει και η ίδια, πάντα θυμάται την «ζεστασιά» του ελληνικού κοινού. Αλλά και οι Έλληνες θαυμαστές της δεν την ξεχνούν ποτέ.

Φέτος επιστρέφει ξανά -μετά από τα δύο συνεχόμενα sold out του 2019 και 2021- αυτή τη φορά για δύο συναυλίες, στο City Garden Theater by Christmas Theater στην Αθήνα, και στο Θέατρο Γης στη Θεσσαλονίκη, έχοντας έναν ολοκαίνουριο lounge δίσκο στις αποσκευές της.

Διαβάστε τη συνέντευξη στο monopoli.gr