UPDATE

Τα top χαρακτηριστικά που πρέπει να έχει το πλυντήριο ρούχων σου


JTeam

27 Οκτωβρίου 2022

Τα top χαρακτηριστικά που πρέπει να έχει το πλυντήριο ρούχων σου
Τα 7 χαρακτηριστικά που θα απογειώσουν τη διαδικασία του πλυντηρίου και θα κάνουν την καθημερινότητά σου ακόμα πιο εύκολη.

Κακά τα ψέματα. Το πλυντήριο είναι από τις πιο βασικές οικιακές συσκευές που πρέπει να έχει ένα σπίτι και πολλές φορές η σκέψη και μόνο ότι μας... περιμένει, μας προκαλεί πονοκέφαλο.

Μέσα σε μια καθημερινότητα που «τρέχει», με δουλειά, παιδιά, υποχρεώσεις και μαγείρεμα, η διαδικασία του να βάλουμε πλυντήριο και να το απλώσουμε μετά, μοιάζει από μόνη της... βασανιστήριο. Ναι, ok, δεν είναι ότι πλένουμε τα ρούχα στο χέρι, αλλά η αναμονή δεν αρέσει ποτέ σε κανέναν.

Γι' αυτό, για να γίνει η διαδικασία πιο ευχάριστη και... ξένοιαστη, βρήκαμε τα χαρακτηριστικά που πρέπει να έχει το πλυντήριο σου. Για την ακρίβεια, το πλυντήριο - στεγνωτήριό σου. Όπως αυτά της LG.

Jenny.Gr


Πλυντήριο - στεγνωτήριο σε μία συσκευή

Ο μεσότιτλος τα λέει όλα - και τα είπαμε και παραπάνω. Δύο δουλειές σε μία, με μία μόνο συσκευή. Ειδικά τώρα που ο καιρός γίνεται ακόμα πιο κρύος, άρα το στέγνωμα των ρούχων πιο δύσκολο, το να έχεις ένα πλυντήριο - στεγνωτήριο είναι μια πολύ καλή λύση. Προσφέρει μεγάλη ευκολία, αφού κάνει πλύση και στέγνωμα με το πάτημα ενός κουμπιού, ενώ εξοικονομείται και χώρος στο σπίτι! Υπάρχει κάτι καλύτερο από αυτό;

Χωρητικότητα

Η χωρητικότητα σε ένα πλυντήριο είναι το παν, αφού πολλές είναι οι φορές που μαζεύεται μεγάλος όγκος ρούχων και μπορεί να χρειαστεί να βάλουμε και δύο και τρία πλυντήρια. Στα LG πλυντήρια - στεγνωτήρια υπάρχει μεγάλο εύρος χωρητικότητας, έως και 12 κιλά για πλύση και 8 κιλά για στέγνωμα. Όποιος έχει οικογένεια ειδικά, γνωρίζει πόσο σημαντικό είναι αυτό!

Αυτόματη δοσολογία

Πόσες φορές έχεις βάλει πλυντήριο και βρίσκεις πάντα υπολείμματα απορρυπαντικού και παιδεύεσαι να το καθαρίσεις; Με τα πλυντήρια - στεγνωτήρια της LG δεν θα ταλαιπωρηθείς ποτέ ξανά! Κι αυτό, διότι επιλεγμένα μοντέλα διαθέτουν την τεχνολογία ezDispense™*, που καθορίζει αυτόματα τη δόση του απορρυπαντικού που απαιτείται για αποτελεσματικό καθαρισμό των ρούχων, μειώνοντας τον κίνδυνο παρουσίας υπολειμμάτων απορρυπαντικού μετά το ξέβγαλμα και αποθηκεύοντας ταυτόχρονα ακόμα περισσότερο απορρυπαντικό στο δοχείο.
Το ίδιο ισχύει και για το μαλακτικό. Μπορείς να προσθέσεις απορρυπαντικό για ένα μήνα χρήσης - κι έτσι ξεχνάς την προσθήκη απορρυπαντικού σε κάθε πλύση ξεχωριστά! Υπάρχει επίσης η δυνατότητα να επεκτείνεις το δοχείο απορρυπαντικού (μειώνοντας τον χώρο στο δοχείο μαλακτικού), αυξάνοντας τις δόσεις απορρυπαντικού!

Βοήθεια στο σιδέρωμα

Φυσικά, μετά τη σκέψη του πλυντηρίου, υπάρχει και η «βαριά» σκέψη του σιδερώματος. Όμως, και αυτό γίνεται πιο ευχάριστο, χάρη στην τεχνολογία LG Steam+™ & «Φροντίδα για τις ζάρες», με την οποία μειώνονται οι ζάρες για γρηγορότερο και ευκολότερο σιδέρωμα. Ένα ακόμα πλεονέκτημα με αυτή την τεχνολογία είναι πως εξαλείφεται ένα υψηλό ποσοστό των αλλεργιογόνων**.

Jenny.Gr


Αναμονή τέλος

Όπως προαναφέρθηκε, σε μία καθημερινότητα που «τρέχει», ο χρόνος είναι... χρήμα, συνεπώς πολλές φορές η υπομονή μας μπορεί να χάνεται, μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία του πλυντηρίου και του στεγνώματος. Ωστόσο, επιλεγμένα μοντέλα της LG παρέχουν ολοκληρωμένη πλύση σε λιγότερο χρόνο από τον συμβατικό, με την τεχνολογία TurboWash™ 360°. Χωρίς, φυσικά, να μειώνεται η αποτελεσματικότητα! Απλά υπέροχο!

ΑΙ και στο πλυντήριο - στεγνωτήριο

Η Τεχνητή Νοημοσύνη είναι πλέον παντού στη ζωή μας. Έτσι κι εδώ, δεν θα μπορούσε να λείπει. Χάρη, λοιπόν, στην ενσωματωμένη τεχνολογία Τεχνητής Νοημοσύνης, ο χρήστης έχει τον έλεγχο του κύκλου πλύσης, απολαμβάνοντας μεγαλύτερη ευκολία και άνεση. Βασισμένο σε έναν μεγάλο όγκο δεδομένων συσσωρευμένης εμπειρίας πλύσεων, το AI DD™ παρέχει την βέλτιστη κίνηση πλύσης για την καλύτερη φροντίδα των ρούχων, μειώνοντας ταυτόχρονα τις περιπτώσεις φθοράς τους. Το AI DD™ ανιχνεύει, όχι μόνο το βάρος, αλλά και την απαλότητα του υφάσματος, και επιλέγει αυτόματα τις βέλτιστες κινήσεις για αυτό. Έτσι, παρατείνεται η διάρκεια ζωής των αγαπημένων σου ρούχων!

Λιγότερος θόρυβος

Τα πλυντήρια - στεγνωτήρια της LG έχουν αυτό το πλεονέκτημα, με αποτέλεσμα να μην νομίζεις ότι θα... γκρεμιστεί ο τοίχος του σπιτιού σου από το θόρυβο και το κούνημα! Λιγότερες δονήσεις, άρα λιγότερος θόρυβος. Και γι' αυτό ευθύνεται το μοτέρ Inverter Direct Drive™, το οποίο βελτιώνει την απόδοση του πλυσίματος και την αντοχή, με λιγότερο θόρυβο και κραδασμούς, όπως είπαμε. Πολύ σημαντικό είναι επίσης ότι παρέχεται 10 χρόνια εγγύηση στο μοτέρ***.

Jenny.Gr

Μετά από όλα αυτά τα χαρακτηριστικά, ήρθε η ώρα να βρεις το δικό σου LG πλυντήριο - στεγνωτήριο, που θα κάνει την όλη διαδικασία πιο... ανακουφιστική και διασκεδαστική!

*Τα παραπάνω χαρακτηριστικά/λειτουργίες διαφέρουν ανά μοντέλο
**Ο κύκλος για την απομάκρυνση αλλεργιογόνων ουσιών πιστοποιήθηκε από τον BAF (Βρετανικό Ίδρυμα Αλλεργιών) και μειώνει έως και 99,9% τα αλλεργιογόνα όπως τα ακάρεα οικιακής σκόνης.
***2 χρόνια σε εργασία και ανταλλακτικά στο προϊόν + 8 χρόνια στο μοτέρ.

Το παρόν άρθρο αποτελεί advertorial