Είναι επίσημο! Οι άνδρες με γένια είναι πιο ελκυστικοί, σύμφωνα με έρευνα

Freepik

Συμφωνείς ή όχι;

Η αλήθεια είναι πως σε συζητήσεις με φίλες μας πολύ συχνά αναφερόμαστε στο κομμάτι των ανδρών και συγκεκριμένα σε θέματα που αφορούν στην εξωτερική εμφάνισή τους. Ας είμαστε ειλικρινείς, λοιπόν, έστω και μια φορά στη ζωή μας έχουμε υπάρξει σε κουβέντα σχετική με τα γένια των ανδρών και το κατά πόσο μας αρέσουν ή αν τους προτιμάμε χωρίς αυτά.

Κι ενώ είναι λογικό οι απόψεις να διίστανται, αφού η καθεμία από εμάς έχει διαφορετικό γούστο και άλλα κριτήρια για την επιλογή ενός άνδρα, μία έρευνα ήρθε να δώσει απάντηση σε αυτό το αιώνιο δίλημμα, «άνδρας με ή χωρίς μούσια». Το πόρισμα δεν μας έκανε να πέσουμε από τα σύννεφα.

Λοιπόν, σύμφωνα με την έρευνα που διεξήχθη στο Dating.com, οι άνδρες που έχουν γένια στο πρόσωπό τους θεωρούνται πιο ελκυστικοί σε σύγκριση με εκείνους που δεν έχουν. Η πλειονότητα των γυναικών, περίπου το 86%, έχει αδυναμία στα γένια καθώς, όπως υποστήριξε, κάνει τους άνδρες να φαίνονται πιο γοητευτικοί, πιο αρρενωποί και πιο ώριμοι. 

Σύμφωνα με τα στοιχεία που προέκυψαν από την έρευνα, οι άνδρες που στις φωτογραφίες προφίλ των social media είχαν γένια, λάμβαναν τρεις φορές περισσότερα μηνύματα από εκείνους που δεν είχαν γενειάδα. Όσον αφορά στους άνδρες, το 77% αυτών υποστήριξε πως αν τα γένια ή το μουστάκι τους δεν είναι προσεγμένα δεν ελκύουν τόσο τις γυναίκες, όπως θα συνέβαινε αν τα είχαν περιποιηθεί.

Αν, λοιπόν, οι άνδρες με γένια είναι αυτοί που σου αρέσουν περισσότερο, τώρα υπάρχει εξήγηση. Είσαι και εσύ μέλος της πλειοψηφίας. 

Αφού διάβασες για την έρευνα, είναι ώρα να μάθεις και τις αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Εξερεύνησε τον μαγικό κόσμο των άστρων από το JennyGr και μάθε τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα στα ερωτικά, επαγγελματικά και οικονομικά.