UPDATE #NOW

#WeddingFail: Αυτές οι γαμήλιες αποτυχίες θα σας φτιάξουν τη μέρα


The Jennettes

21 Ιουνίου 2019

d9bbkjxw4aeangc.jpg

Όσο προσεκτικός κι αν είναι ο σχεδιασμός ενός γάμου, υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορούν να στραβώσουν. Αν δεν μας πιστεύετε, ρωτήστε τους ανθρώπους που συμμετείχαν στο τελευταίο διαδικτυακό challenge του Jimmy Fallon. Ο παρουσιαστής ζήτησε από τους θεατές να μοιραστούν τις μεγαλύτερες γαμήλιες αποτυχίες τους χρησιμοποιώντας το hashtag #WeddingFail κερδίζοντας την ευκαιρία να ακούσουν την ιστορία τους στην εκπομπή του Jimmy Fallon.

Το αίτημά του συγκέντρωσε χιλιάδες απαντήσεις στο Twitter από νύφες, γαμπρούς, συγγενείς και παρόχους υπηρεσιών που ο καθένας έχει να προσφέρει τη δική του ιστορία, από απαίσιους λόγους μέχρι γλιστρήματα, πεσίματα και παιδιά που κρατάνε τις βέρες και δεν είναι καθόλου συνεργάσιμα.

Μέχρι και ο ίδιος ο Fallon είχε μια ιστορία να πει. "Ένας φίλος μου παντρευόταν στην παραλία, και ήθελε να φτάσει στo σημείο που θα γινόταν ο γάμος με εναέρια τροχαλία. Δεν το είχε ελέγξει πριν και αποδείχθηκε ότι ήταν πολύ βαρύς για αυτό. Σύρθηκε ανάμεσα σε βράχια και άμμο για τα τελευταία δέκα δευτερόλεπτα. Σκίστηκε το παντελόνι του κοστουμιού του".

Δείτε ακόμη: Ένας γάμος διαφορετικούς από όλους τους άλλους