UPDATE #NOW

The Bubble: 126 λεπτά γέλιου στη νέα κωμωδία του Netflix για την πανδημία


JTeam

4 Απριλίου 2022

The Bubble: 126 λεπτά γέλιου στη νέα κωμωδία του Netflix για την πανδημία
Όσα πρέπει να ξέρεις για την νέα ταινία του Netflix, που ακούει στο όνομα The Bubble και τοποθετείται στην περίοδο της πανδημίας.

Ομολογουμένως, η Πρωταπριλιά ήταν η κατάλληλη μέρα για να κυκλοφορήσει αυτή η άκρως χιουμοριστική ταινία, που διακωμωδεί όλα όσα ζούμε τα τελευταία 2 χρόνια, γεγονότα δηλαδή που φαίνονται πραγματικά σαν μία καλοστημένη φάρσα. Καθώς όμως η πραγματικότητα έχει κάποιες φορές μεγαλύτερη φαντασία από τους σεναριογράφους, η πανδημία έδωσε στον Τζαντ Άπατοου την ευκαιρία να δημιουργήσει μία διαφορετική αλλά εξίσου αστεία ταινία.

Το The Bubble ακολουθεί μία ομάδα ηθοποιών, οι οποίοι ετοιμάζουν την έκτη ταινία ενός franchise που ονομάζεται Cliff Beasts. Πρωταγωνιστές σε αυτή τη σειρά ταινιών είναι κυρίως οι ιπτάμενοι δεινόσαυροι τους οποίους πολεμούν οι ηθοποιοί, όμως σε αυτό το sequel τα γυρίσματα είναι κάπως διαφορετικά, καθώς η πανδημία ακόμα καλά κρατεί. Τα γυρίσματα γίνονται τον φθινόπωρο του 2020, όταν όλοι πιστεύαμε πως ο covid έχει επιτέλους τελειώσει, όμως μία ακόμα καραντίνα αχνοφαινόταν από μακριά.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Monopoli.gr