UPDATE #NOW

«Βόλτες» στην Αθήνα μέσα από τα social media: 10+1 λογαριασμοί για να ανακαλύψεις κάθε γωνιά της πόλης


JTeam

10 Απριλίου 2022

«Βόλτες» στην Αθήνα μέσα από τα social media: 10+1 λογαριασμοί για να ανακαλύψεις κάθε γωνιά της πόλης
Είτε ζεις στην Αθήνα είτε όχι, οι παρακάτω λογαριασμοί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης υπόσχονται να σε «ταξιδέψουν» εικονικά σε κάθε γωνιά της.

Υπάρχουν αυτοί που όταν ακούν τη λέξη «Αθήνα» σκέφτονται «τσιμεντούπολη», «γκρίζο», «μουντές πολυκατοικίες». Υπάρχουμε, όμως κι εμείς που όταν μιλάμε για την Αθήνα, στο μυαλό μας φέρνουμε όμορφες εικόνες από γειτονιές, νεοκλασικά κτίρια, πάρκα, γωνιές κρυφές αλλά και φανερές που δεν έχουν ειλικρινά τίποτα να ζηλέψουν από τις ευρωπαϊκές μεγαλουπόλεις. Εμείς που δεν σταματάμε να χαζεύουμε στα social media φωτογραφίες της πόλης και μετά να καταγράφουμε λίστες με όλα τα μέρη εκείνα που θέλουμε να επισκεφτούμε. Και σε αυτό μάς βοηθούν πραγματικά υπέροχοι λογαριασμοί που βλέπουν την Αθήνα «με άλλο μάτι», καταγράφουν φωτογραφικά όλη την ομορφιά της και μάς βοηθούν να την ανακαλύψουμε!

Παρακάτω θα δείτε τους λογαριασμούς που εμείς ξεχωρίζουμε και δεν παραλείπουμε να χαζεύουμε πριν βγούμε για την καθιερωμένη βόλτα του Σαββατοκύριακου. 10 + 1 λογαριασμοί με φανταστική αισθητική και προτάσεις για τα πάντα, από φαγητό και ποτό μέχρι ξεχωριστά σημεία για να απολαύσεις τη θέα και Τέχνη στα πιο απροσδόκητα μέρη! Σας τους παρουσιάζουμε λοιπόν.

Διαβάστε τη συνέχεια στο monopoli.gr