UPDATE #NOW

Amazon: Πραγματοποίησε την πρώτη «διαγαλαξιακή πρεμιέρα» τηλεοπτικής σειράς


JTeam

24 Μαΐου 2022

Amazon: Πραγματοποίησε την πρώτη «διαγαλαξιακή πρεμιέρα» τηλεοπτικής σειράς
Η Amazon μετέδωσε, μέσω της συνδρομητικής πλατφόρμας Prime Video, το πρώτο επεισόδιο της σειράς επιστημονικής φαντασίας «Night Sky», για πρώτη φορά έξω από την ατμόσφαιρα της Γης

Η συνδρομητική πλατφόρμα Prime Video «διακτίνισε» το πρώτο επεισόδιο της σειράς «Night Sky», σε μια εκπομπή ραδιοκυμάτων 360 μοιρών.

Με αυτό τον τρόπο, η Prime Video έγινε η πρώτη υπηρεσία streaming που μεταδίδει περιεχόμενό της στο διάστημα. Ωστόσο η ίδια η εταιρεία ισχυρίζεται πως δεν είναι η πρώτη streaming υπηρεσία που το κάνει, αλλά σηματοδοτεί την «μακρινότερη απόσταση από την οποία έχει διανεμηθεί τηλεοπτική σειρά».

Το επεισόδιο μεταδόθηκε χρησιμοποιώντας συχνότητες ζώνης Ku και C, οι οποίες συχνά χρησιμοποιούνται για δορυφορική τηλεόραση, διανομή μέσων και επικοινωνίες. Σε αντίθεση, όμως, με τα συνηθισμένα ραδιοκύματα που εκπέμπονται από επίγειους σταθμούς, λαμβάνονται και αναμεταδίδονται πίσω από δορυφόρους που περιφέρονται σε τροχιά γύρω από τον πλανήτη, η συγκεκριμένη εκπομπή της σειράς επιστημονικής φαντασίας δεν θα αναμεταδοθεί πίσω στη Γη, αλλά θα συνεχίσει να ταξιδεύει επ’ αόριστον στον γαλαξία.

Διαβάστε τη συνέχεια στο monopoli.gr