Ryan Gosling: Ο αστείος λόγος που τελικά τον έπεισε να υποδυθεί τον Ken

Instagram/ry.gosling

Ο Ryan Gosling αποκάλυψε τι τον έκανε να πει το ναι στην Greta Gerwig

Ο Ryan Gosling αποφάσισε να μπει στο Barbie Universe και να υποδυθεί τον συμπρωταγωνιστή και αιώνιο σύντροφο της πιο γνωστής κούκλας.

Εμείς νομίζαμε ότι είπε το ναι επειδή ήταν ιδανικός για τον ρόλο και επειδή έχει αυτό το Ken-ergy, που ο ίδιος παραδέχτηκε ότι διαθέτει. Αλλά μόλις αποκαλύφθηκε ο πραγματικός λόγος και το είπε στο The Tonight Show Starring Jimmy Fallon. Βρέθηκε εκεί για να προωθήσει την ταινία The Gray Man στο Netflix, αλλά δεν γινόταν να μην αναφερθεί και στον ρόλο που όλοι περιμένουμε.

Εξεπλάγη με τις αντιδράσεις του κοινού όταν αντίκρυσαν την πρώτη φωτογραφία από τα γυρίσματα; «Βασικά ναι, γιατί δεν νομίζω ότι είχε σκεφτεί κανείς τον Ken πριν από αυτό. Ποτέ κανείς δεν παίζει με τον Ken», είπε με παράπονο, θα έλεγε κανείς. Όταν η Greta Gerwig, που σκηνοθετεί την ταινία Barbie, του έκανε την πρόταση, βγήκε στον κήπο του για να το σκεφτεί λίγο. «Ήταν το καλύτερο σενάριο που έχω διαβάσει. Πήγα στην πίσω αυλή μου και ξέρεις πού βρήκα τον Ken, Jimmy; Πεταμένο στη λάσπη, μπρούμυτα, δίπλα σε ένα στυμμένο λεμόνι».

Από ό,τι φαίνεται, ο Ryan Gosling κατηγορεί τις κόρες του για αυτή τη συμπεριφορά και ταυτόχρονα κατάλαβε ότι πρέπει να παίξει τον Ken. Έβγαλε μία φωτογραφία το πτώμα, το έστειλε στην Gerwig και της είπε «Θα γίνω ο Ken σου, επειδή πρέπει να ειπωθεί αυτή η ιστορία». Ευχαριστούμε παιδιά του Gosling και της Mendes.

Η ταινία προγραμματίζεται να κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 21 Ιουλίου του 2023 και ακόμα δεν έχουμε βαρεθεί να βλέπουμε τις φωτογραφίες που βγαίνουν από τα γυρίσματα στην Καλιφόρνια.