UPDATE #NOW

Ο Hugh Grant θα είναι ο (νευρωτικός) Δίας, στη νέα σειρά του Netflix για την ελληνική μυθολογία


Κλέλια Φατούρου

30 Ιουνίου 2022

Ο Hugh Grant θα είναι ο (νευρωτικός) Δίας, στη νέα σειρά του Netflix για την ελληνική μυθολογία
Η σειρά του Netflix θα είναι κωμική, σκοτεινή και τολμηρή

Σταματήστε ό,τι κάνετε γιατί η ελληνική μυθολογία θα γίνει σειρά στο Netflix, αλλά στη μοντέρνα εκδοχή της. Αν και δεν χρειάζεται να ακούσουμε περισσότερα, εφόσον πρωταγωνιστεί ο Hugh Grant (και αυτό αρκεί), το cast και η πλοκή θα σου τραβήξουν σίγουρα την προσοχή.

Το "Kaos" του Netflix θα είναι μία σκοτεινή, τολμηρή και κωμική σειρά, με μία σύγχρονη προσέγγιση στην ελληνική μυθολογία, που εξερευνά την αγάπη, τη δύναμη και τη ζωή στον Κάτω Κόσμο. Όλοι οι αλαζόνες Θεοί του Ολύμπου θα κάνουν ένα πέρασμα, με τον Hugh Grant να υποδύεται τον παντοδύναμο αλλά τόσο ανασφαλή κι εκδικητικό Δία. Μέχρι που ξυπνά ένα ωραίο πρωί και ανακαλύπτει μία ρυτίδα στο μέτωπό του. Αποκτά μία νεύρωση όπου μπαίνει σε ένα μονοπάτι παράνοιας και που τον κάνει να πιστεύει ότι πλησιάζει το τέλος του. Και αρχίζει να βλέπει παντού οιωνούς.

Και οι εκπλήξεις συνεχίζουν, με τον Άδη να παίρνει σάρκα και οστά από τον υπέροχο David Thewlis. Ενώ βρίσκεται στον Κάτω Κόσμο, οι νεκροί αυξάνονται. Η Ήρα, Βασίλισσα των Θεών, εξασκεί την κυριαρχία της στη Γη με τον μοναδικό της τρόπο, μέχρι που απειλείται από την παράνοια του Δία. Ο επαναστάτης γιος Διόνυσος είναι εκτός ελέγχου και σε συμπαντική σύγκρουση με τον πατέρα του. Ο Ποσειδώνας, από την άλλη, ανησυχεί για το μέγεθος του γιοτ του και σε γενικές γραμμές πήρατε μια ιδέα για το τι πρόκειται να δούμε στο Kaos.

Εκτός από τον Grant και τον Thewlis, θα δούμε την Billie Piper, τον Cliff Curtis, την Janet McTeer και πολλούς ακόμα ηθοποιούς. Ο πρώτος κύκλος θα αποτελείται από 8 επεισόδια, με δημιουργό τον Charlie Covell. «Είμαι ενθουσιασμένος για το Kaos και δεν θα μπορούσα να σκεφτώ καλύτερη ομάδα. Είμαι σοκαρισμένος που ο Hugh Grant δέχτηκε να παίξει τον Δία. Ήταν όνειρο ζωής για εμένα. Και φυσικά νιώθω τιμή για όλο αυτό το υπέροχο cast».

TAGS