UPDATE #NOW

My Mother’s Wedding: Η Κρίστιν Σκοτ Τόμας σκηνοθετεί την πρώτη της ταινία


JTeam

28 Ιουλίου 2022

My Mother’s Wedding: Η Κρίστιν Σκοτ Τόμας σκηνοθετεί την πρώτη της ταινία
Η κορυφαία ηθοποιός Κρίστιν Σκοτ Τόμας σκηνοθετεί τις Σκάρλετ Τζοχάνσον, Σιένα Μίλερ και Έμιλι Μπίτσαμ στην πρώτη της σκηνοθετική απόπειρα με τίτλο «My Mother’s Wedding», τα γυρίσματα της οποίας μόλις ολοκληρώθηκαν

Σκάρλετ Τζοχάνσον, η Σιένα Μίλερ και η Έμιλι Μπίτσαμ κάθονται γύρω από ένα τραπέζι να δειπνήσουν στην πρώτη φωτογραφία από το σκηνοθετικό ντεμπούτο της κορυφαίας Αγγλίδας ηθοποιού Κρίστιν Σκοτ Τόμας, με τίτλο «My Mother’s Wedding», που δόθηκε στη δημοσιότητα.

Τα γυρίσματα της ταινίας έχουν πλέον ολοκληρωθεί. Η πλοκή επικεντρώνεται γύρω από τρεις αδερφές, δυσλειτουργικές σε ζητήματα «καρδιάς», οι οποίες προσπαθούν να τα βγάλουν πέρα με τον τρίτο κατά σειρά γάμο της μητέρας τους.

Στο καστ συμπεριλαμβάνονται, επίσης, οι Φρίντα Πίντο, Σίντου Βι, Τζόσουα Μακγκουάιρ, Μαρκ Στάνλεϊ, Thibault de Montalembert και Σάμσον Κέιο. Η Κρίστιν Σκοτ Τόμας– που υποδύεται την μητέρα της Τζοχάνσον για τρίτη φορά στη μεγάλη οθόνη μετά από τον «Γητευτή των Αλόγων» το 1998- επίσης επανασυνδέεται με τον συμπρωταγωνιστή της στο αξεπέραστο «Τέσσερις Γάμοι και μια Κηδεία», Τζέιμς Φλιτ.

Διαβάστε περισσότερα στο monopoli.gr