UPDATE #NOW

Η ΕΡΤ επενδύει ξανά στην μυθοπλασία: Ποιες είναι οι νέες σειρές που θα δούμε τη νέα σεζόν


JTeam

8 Σεπτεμβρίου 2022

Η ΕΡΤ επενδύει ξανά στην μυθοπλασία: Ποιες είναι οι νέες σειρές που θα δούμε τη νέα σεζόν
Η ΕΡΤ επανέρχεται δυναμικά την νέα τηλεοπτική σεζόν 7 νέες σειρές μυθοπλασίας, νέα ντοκιμαντέρ και συναρπαστικές εκπομπές. Όλα όσα μάθαμε στην παρουσίαση του φετινού προγράμματος

Με μεγάλη χαρά βρεθήκαμε χθες στο Ραδιομέγαρο, όπου έγινε η παρουσίαση του νέου προγράμματος της ΕΡΤ, το οποίο -σε συνδυασμό με τη συνολικότερη προσπάθεια της δημόσιας τηλεόρασης για ποιοτική ψυχαγωγία- υπόσχεται να αλλάξει πολλά από τα μέχρι τώρα δεδομένα στο ελληνικό τηλεοπτικό τοπίο.

Με αφορμή, λοιπόν, τη νέα τηλεοπτική σεζόν, που μετά από δυο χρόνια μπορέσαμε να «γιορτάσουμε» με μία ανοιχτή εκδήλωση, ο πρόεδρος του Δ.Σ. της ΕΡΤ και διευθύνων σύμβουλος Κωνσταντίνος Ζούλας, μίλησε για τις δράσεις και το όραμα της ΕΡΤ, καθώς και για τους στόχους και το προσωπικό στοίχημα που έχει βάλει για την επίτευξη αυτών.

Ο κ. Ζούλας μίλησε με λεπτομέρειες για όλα όσα έχουν υλοποιηθεί τα τελευταία τρία χρόνια στην τηλεόραση και στα κανάλια της ΕΡΤ (ΕΡΤ1, ΕΡΤ2, ΕΡΤ3), στο ραδιόφωνο, στο ενημερωτικό site ERTecho, αλλά στο κανάλι ERTFLIX. Ειδική αναφορά έγινε μάλιστα στη λειτουργία του EΡΤNEWS, του νέου καναλιού της δημόσια τηλεόρασης που υπόσχεται 24ωρη ενημέρωση, με συνεχόμενη ροή λόγου και κειμένου. Αυτό επιδιώκεται να αποτελέσει το σταθερό ραντεβού της δημόσιας τηλεόρασης με τους πολίτες, όπως αναφέρθηκε χαρακτηριστικά κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, με δελτία ειδήσεων ανά ώρα, επτά ημέρες την εβδομάδα.

Διαβάστε τη συνέχεια στο monopoli.gr