AdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisement

UPDATE #NOW

Εγκάρσιος Προσανατολισμός: Πρεμιέρα στην Νέα Υόρκη για τον Δημήτρη Παπαϊωάννου – Η συνάντηση με τον Mikhail Baryshnikov


JTeam

10 Νοεμβρίου 2022

Εγκάρσιος Προσανατολισμός: Πρεμιέρα στην Νέα Υόρκη για τον Δημήτρη Παπαϊωάννου – Η συνάντηση με τον Mikhail Baryshnikov
Τη Δευτέρα η νέα παράσταση του Δημήτρη Παπαϊωάννου παρουσιάστηκε στο κοινό της Νέας Υόρκης με τους New York Times να κάνουν λόγο για μία “επική οπτική σύγκρουση”

Η παράσταση “Transverse Orientation” (στα ελληνικά: Εγκάρσιος Προσανατολισμός) που είχε παρουσιαστεί στην Ελλάδα τον Δεκέμβριο 2021-Ιανουάριο 2022 στη Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση (με τα εισιτήρια να βγαίνουν sold out σε λιγότερο από 24 ώρες) συνεχίζει τη διεθνή πορεία της. Αυτή τη φορά ο Έλληνας χορογράφος και δημιουργός της παράστασης, Δημήτρης Παπαϊωάννου, ταξίδεψε μέχρι την Νέα Υόρκη.

Συγκεκριμένα, τη Δευτέρα 7 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε η μεγάλη πρεμιέρα του έργου στο Brooklyn Academy of Music, όπου και θα παρουσιάζεται μέχρι και την Παρασκευή 11 Νοεμβρίου.

Όπως βλέπουμε στο στιγμιότυπο, που μοιράστηκε ο Δημήτρης Παπαϊωάννου στα social media, στην πρεμιέρα παρευρέθηκε ο θρυλικός χορευτής, χορογράφος και ηθοποιός Mikhail Baryshnikov, με τον Παπαϊωάννου να γράφει για τη συνάντησή τους: “Αγκαλιές από έναν θρύλο / πόσο τυχερός / Misha in the house! / Transverse Orientation πρεμιέρα στην Νέα Υόρκη”.

Διαβάστε τη συνέχεια στο monopoli.gr