Joe Pesci: Τα εγκαύματα που είδαμε στο Home Alone 2 ήταν αληθινά

Όσο εμείς γελούσαμε, ο ηθοποιός υπέφερε

Κι αν έχουμε ρίξει γέλιο με τους δύο ληστές, Marv και Harry, με όλα αυτά που τους συνέβησαν όταν ο μικρός Kevin τους έβαλε αμέτρητες παγίδες, στο σπίτι του στο Σικάγο αλλά και στη Νέα Υόρκη, όπου βρέθηκε κατά τύχη.

Ο Joe Pesci (που τελικά αντικατέστησε τον Al Pacino) επέστρεψε με χαρά στο sequel του Home Alone, φέρνοντας μαζί και όλο το κωμικό του ταλέντο. Θυμόμαστε λοιπόν τη σκηνή όπου το κεφάλι του πιάνει φωτιά και μένει ένα τεράστιο στρογγυλό κάψιμο. «Μαζί με τα αναμενόμενα καρούμπαλα, τις μελανιές και τους γενικούς πόνους που προκύπτουν από τη σωματική κωμωδία, είχα και σοβαρά εγκαύματα στο κεφάλι μου. Ήμουν όμως και πολύ τυχερός, γιατί οι σκληρές σκηνές γίνονταν από κασκαντέρ».

Για εκείνον και τον Daniel Stern, ήταν δύο τρομερά απαιτητικές κωμωδίες αλλά χάρηκε πολύ που συμμετείχε και ήταν κάτι διαφορετικό από αυτά που είχε συνηθίσει. Μάλιστα, θα το έκανε ξανά, απλά θα ήταν δύσκολο να επαναληφθεί κάτι τέτοιο. «Αν και ποτέ μην λες ποτέ, θα ήταν δύσκολο να επαναλάβεις όχι μόνο την επιτυχία, αλλά και τη συνολική αθωότητα που είχαν τα πρώτα. Είναι διαφορετικές οι εποχές. Οι προτεραιότητες και οι συμπεριφορές έχουν αλλάξει μέσα σε αυτά τα 30 χρόνια».

Προς το παρόν, ετοιμάζεται να υποδυθεί τον παππού του Pete Davidson στην κωμωδία της Peacock, "Bupkis". Για ακόμη μια φορά, είναι μία εκδοχή της πραγματικής ζωής του Davidson, οποίος γράφει, σκηνοθετεί και είναι παραγωγός. Η σειρά έχει ήδη συγκριθεί με το "Curb Your Enthusiasm" και περιμένουμε