UPDATE #NOW

Cycladic Shop: Μοναδικά ρούχα και αξεσουάρ με την υπογραφή διακεκριμένων fashion brands


JTeam

14 Δεκεμβρίου 2022

Cycladic Shop: Μοναδικά ρούχα και αξεσουάρ με την υπογραφή διακεκριμένων fashion brands
Μοναδικά ρούχα και αξεσουάρ σε αποκλειστική συνεργασία με διακεκριμένα εγχώρια και διεθνή fashion brands είναι διαθέσιμα, στο φυσικό και ηλεκτρονικό Cycladic Shop του Μουσείου Κυκλαδικής Τέχνης, στο πλαίσιο νέου πρότζεκτ μόδας «Cycladic Forms II»

Το Cycladic Shop σε συνεργασία με τον style & fashion expert Μιχάλη Πάντο παρουσιάζουν το fashion project «Cycladic Forms II»: Μοναδικά ρούχα και αξεσουάρ διατίθενται μόνο στο Cycladic Shop μέσα από αποκλειστικές συνεργασίες με fashion brands. Τα είδη είναι διαθέσιμα στο cycladic shop και στο cycladic e-shop στο λινκ https://cycladic.gr/shop/category/148 σε περιορισμένο αριθμό αντικειμένων.

Cycladic Forms II

Το ιταλικό brand ΥΑLI που ιδρύθηκε από την Pia Zanardi και αντλεί έμπνευση από νοσταλγικές εποχές και νέους κόσμους, παρουσιάζει ρούχα για πρώτη φορά στην Ελλάδα, αποκλειστικά στο Cycladic Shop. Με χρωματικές συλλογές αιθέριων «ready-to-wear» ενδυμάτων και αξεσουάρ, το ΥΑLI συνδυάζει τη δεξιοτεχνία παλαιότερων γενεών με σύγχρονες τεχνικές και διαχρονικό σχεδιασμό.

Διαβάστε τη συνέχεια στο monopoli.gr