Kate Middleton: Ο βασιλιάς Κάρολος της έδωσε νέο βασιλικό τίτλο, ο οποίος ανήκε στον πρίγκιπα William

Splash News

H Bρετανία έχει πλέον νέα επίτιμη συνταγματάρχης της Ιρλανδικής Φρουράς και δεν είναι άλλη από την Kate Middleton

Ένας ακόμη βασιλικός τίτλος προστίθεται στη Kate Middleton, αφού εχθές ο βασιλιάς Κάρολος την έστεψε ως επίτιμη συνταγματάρχης της Ιρλανδικής φρουράς. Μάλιστα υπάρχει και μια πολύ διάσημη γιορτή της Ιρλανδίας, η ημέρα του Αγίου Πατρικίου, στην οποία η Middleton έδινε το παρόν, από τότε που μπήκε στην βασιλική οικογένεια το 2011, και πλέον θα έχει και επίσημο ρόλο.


Τον τίτλο αυτό κατείχε πριν από την Kate ο σύζυγός της, τον οποίο ο William είχε λάβει από την βασίλισσα Ελισάβετ, μόλις 2 μήνες πριν παντρευτεί. Ωστόσο ο William δεν φαίνεται να στεναχωρήθηκε και ιδιαίτερα που πλέον δεν κατέχει τον συγκεκριμένο τίτλο, αφού έλαβε και εκείνος έναν νέο βασιλικό τίτλο. Ο πατέρας του, του έδωσε τον τιμητικό τίτλο του επίτιμου συνταγματάρχη της φρουράς της Ουαλίας. Ένας τίτλος που ταιριάζει ιδανικά άλλωστε στον πρίγκιπα της συγκεκριμένης χώρας.


Βασιλικούς τίτλους πήραν και η Καμίλα, μαζί με άλλα μέλη του παλατιού, ενώ η Βρετανία ετοιμάζει εκδηλώσεις για τα γενέθλια του νέου βασιλιά, τον ερχόμενο Ιούνιο. Παρότι τα γενέθλια του Καρόλου, είναι κανονικά τον Νοέμβριο, η βασίλισσα τα γιόρταζε τον Ιούνιο, για έναν και μόνο λόγο: καλύτερος καιρός.
Στις βασιλικές παρελάσεις που ετοιμάζονται θα συμμετέχουν πάνω από 1,400 στρατιώτες, 200 άλογα και 400 μουσικοί.