Tom Sizemore: Κλινικά νεκρός ο 61χρονος ηθοποιός- Η οικογένειά του αποφασίζει για ευθανασία

Splashnews

Ο ηθοποιός είναι σε κώμα από τις 18 Φεβρουαρίου

Στις 18 Φεβρουαρίου, ο Tom Sizemore κατέρρευσε στο σπίτι του στο Los Angeles και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο. Εκεί, οι γιατροί κατέληξαν στο ότι είχε ανεύρυσμα εξαιτίας ενός εγκεφαλικού που υπέστη. Από εκείνη τη μέρα είναι σε κώμα στην εντατική.

Πριν από δύο ημέρες όμως, οι γιατροί είπαν στην οικογένειά του ότι δεν υπάρχει ελπίδα και ότι είναι καλύτερο να προχωρήσουν σε ευθανασία. «Η οικογένεια αποφασίζει και θα κάνει επίσημη δήλωση την Τετάρτη. Ζητάμε ιδιωτικότητα αυτή τη δύσκολη στιγμή και σας ευχαριστούμε για τα εκατοντάδες μηνύματα υποστήριξης και προσευχής». είπε εκπρόσωπός τους.

Ο Tom Sizemore έγινε γνωστός ως ο bad guy των ταινιών, με αποκορύφωμα τη δεκαετία του '90 και τις ταινίες "Harley Davidson and the Marlboro Man", "Passenger 57", "True Romance" και "Natural Born Killers". Η μεγάλη επιτυχία ήρθε το 1998, με την πολεμική ταινία του Steven Spielberg "Saving Private Ryan", ενώ έχει δουλέψει και με τους Oliver Stone, Ridley Scott, Michael Bay, Martin Scorsese και άλλους.

Το 2003 καταδικάστηκε για ενδοοικογενειακή βία κατά της κοπέλας του, ενώ συνέβη το ίδιο πράγμα το 2017. Επίσης, το 2005 εξέτισε ποινή πολλών μηνών, επειδή προσπάθησε να δώσει ψεύτικο τεστ ούρων. Είχε συλληφθεί επίσης για κατοχή ναρκωτικών.