CELEBRITIES

Ο Scorsese γίνεται influencer στο TikTok και κρίνει τα πάντα - από καλλυντικά μέχρι σχέσεις


The Jennettes

13 Οκτωβρίου 2021

Ο Scorsese γίνεται influencer στο TikTok  και κρίνει τα πάντα - από καλλυντικά μέχρι σχέσεις

Είναι βραβευμένος με Oscar. Θεωρείται από τους μεγαλύτερους σκηνοθέτες του κόσμου. Μας καθήλωσε με το Irishman και τις ιδιαίτερες απόψεις του για το τι είναι τέχνη και τι όχι (οι ταινίες της Marvel ανήκουν στη δεύτερη κατηγορία). Για την 21χρονη Francesca, όμως, ο Martin Scorsese είναι απλώς ο μπαμπάς της και τρολάρει στο TikTok.

Όλα ξεκίνησαν όταν τον έβαλε να ασκήσει κριτική σε προϊόντα και αξεσουάρ ομορφιάς – το beauty blender δεν τον εντυπωσίασε όσο θα περιμέναμε. Το συγκεκριμένο βίντεο πήγε εξαιρετικά, κι αυτό γιατί κανείς δεν περίμενε να δει ότι είναι όντως αστείος.

@francescascorsese

I will probably regret posting this but.... he actually did much better than I thought!!🤣##martinscorsese ##guesstheobjectchallenge ##fyp ##greenscreen

♬ Spongebob - Dante9k

Τώρα, μας κοιτάζει με ένα βλέμμα που πολλοί θα θέλαμε να αποφύγουμε. «Μπορεί να σε συγχωρέσω», ξεκινάει η Francesca, «αλλά ήδη το είπα στον μπαμπά μου». Και μας τον δείχνει. Και κλείνουμε την οθόνη μας.

@francescascorsese

Yeahhh… 😏 ##scorpios ##martinscorsese

♬ Follow AndrewsVisual - Andrew Thomson 🔥

Δείτε ακόμη: 10 celebrities που δεν γνώριζες ότι έχουν μεγαλώσει με ανάδοχες οικογένειες

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.