CELEBRITIES

Simu Liu: Ο νέος υπερήρωας της Marvel ήταν μοντέλο για stock φωτογραφίες


The Jennettes

7 Σεπτεμβρίου 2021

Simu Liu: Ο νέος υπερήρωας της Marvel ήταν μοντέλο για stock φωτογραφίες

Τώρα, είναι ο πρώτος Ασιάτης υπερήρωας. Πριν, όμως, βρεθεί στο δρόμο του η Marvel, ο Simu Liu ήταν μοντέλο stock φωτογραφιών. Ίσως έχει βρεθεί ακόμη και στα βιβλία των αγγλικών μας- ξέρετε, σε εκείνα τα ατέλειωτα κείμενα του Student’s Book.

Οι φωτογραφίες βρίσκονται μέχρι σήμερα στο Getty, ενώ λέξεις – φράσεις κλειδιά για την αναζήτηση είναι οι Cheerful East Asian coworker, East Asian, business person, smiling, cheerful, coworker.

Νωρίτερα στη χρονιά, χρήστες του Twitter ανακάλυψαν τις εικόνες κι άρχισαν να αναρτούν τις αντιδράσεις τους. 
Ακόμη κι ο ίδιος τις χρησιμοποίησε υπέρ του. «Εγώ που γελάω με όσους νόμιζαν ότι θα πατώσουμε», έγραψε.

Μιλώντας στο Kelly Clarkson Show τον Μάιο, είπε πως «κυριολεκτικά τις βλέπω να ξεπετάγονται παντού, ιδιαίτερα τώρα επειδή με αναγνωρίζουν και τις ανεβάζουν». 

«Υπάρχω σε ολόκληρο τον κόσμο. Έχω ταξιδέψει, έχω βρεθεί σε βιτρίνες καταστημάτων, έξω από γυμναστήρια και στο εξώφυλλο βιβλίων. Είναι τρελό».

Τον Αύγουστο, αποκάλυψε πως πληρώθηκε με μόλις 120 δολάρια και δεν έχει τα πνευματικά δικαιώματα, επειδή είχε άμεση ανάγκη από χρήματα.

«Ειλικρινά αναρωτιέμαι αν είμαι το μεγαλύτερο μοντέλο stock φωτογραφιών όλων των εποχών. Εντελώς άσχετη σημείωση, σας παρακαλώ σταματήστε να τις αγοράζετε», έγραψε κάποτε.

Δυστυχώς για εκείνον, ευτυχώς για εμάς, το κακό έγινε. Και ο Ασιάτης υπερήρωας δε θα ηρεμήσει ποτέ.

 

Δείτε ακόμη: Όλα τα cameos του θρυλικού Stan Lee σε ταινίες της Marvel

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.