Κάντε ένα διάλειμμα και δείτε την Diana να σπάει ένα μπουκάλι στο κεφάλι του Καρόλου

Όλοι λατρεύουμε το royal drama – παραδεχτείτε το, δεν είναι ντροπή. Και όταν σ’ αυτό εμπλέκονται η Diana και ο Κάρολος, τα πράγματα γίνονται ακόμη πιο ενδιαφέροντα.

Παρότι έχουμε δει μερικές τρυφερές στιγμές τους, γνωρίζουμε καλά πως η σχέση τους ήταν γεμάτη εντάσεις. Η αρχική τους ευτυχία, αν θα μπορούσαμε να τη χαρακτηρίσουμε έτσι, κράτησε ελάχιστα. 

Χάρη στα social media, τίποτα δεν μπορεί να χαθεί. Για παράδειγμα, η παραμυθένια τελετή του γάμου τους που καθήλωσε εκατομμύρια ανθρώπους μπροστά από τις τηλεοράσεις τους. Ή η φορά που η Diana έσπασε ένα γυάλινο μπουκάλι στο κεφάλι του.

Ναι, φαίνεται βίαιο και τρομακτικό. Γιατί, άλλωστε, να πετούσε κανείς ένα μπουκάλι στο κεφάλι του μέλλοντα Βασιλιά της Αγγλίας; Ή οποιουδήποτε άλλου. Αλλά δεν είναι αυτό που φαντάζεστε.

Το ζευγάρι βρισκόταν στην πρεμιέρα του James Bond. Η Lady Di θεώρησε έξυπνη ιδέα να κάνει ότι σπάει ένα ψεύτικο μπουκάλι στο κεφάλι του αγαπημένου του – όπως ακριβώς συνέβη στους κασκαντέρ της ταινίας. Πίσω από την κίνηση, μάλιστα, βρισκόταν ο ηθοποιός Jeroen Krabbé, ο οποίος στεκόταν ανάμεσά τους και την προέτρεψε να το κάνει.

Κι ενώ όλοι γέλασαν, φάνηκε πως ο Κάρολος δεν το πήρε όσο ελαφριά θα ήθελε να δείξει. Ίσως όχι άδικα. 

Δείτε ακόμη: Οι 6 πιο αμήχανες στιγμές των royals