UPDATE #NOW

The Crown: Τώρα μπορείτε να δείτε την Diana να τραγουδάει στον Charles για 4 άβολα λεπτά


The Jennettes

17 Αυγούστου 2021

The Crown: Τώρα μπορείτε να δείτε την Diana να τραγουδάει στον Charles για 4 άβολα λεπτά

Ο Charles δεν εντυπωσιάστηκε όταν η Diana του τραγούδησε τη δική της εκδοχή του «All I Ask of You» από το Φάντασμα της Όπερας. Οι fans του The Crown, ωστόσο, θα θέλαμε να δούμε την Emma Corrin να τραγουδά στη βραβευμένη με Oscar σειρά. To ζητήσαμε και έγινε πράξη.

Η σκηνή δεν έπαιξε ποτέ. Για το ένατο επεισόδιο του τέταρτου κύκλου, είδαμε την Diana απλώς να ετοιμάζει τη δική της παράσταση, ως δώρο για την έβδομη επέτειο γάμου. «Και τώρα μπορώ να σου δείξω πώς νιώθω», του είπε. 

Στην πραγματικότητα, η πριγκίπισσα όντως είχε σκοπό να τραγουδήσει για τον αγαπημένο της. Δεν επιβεβαιώθηκε ποτέ, όμως, το αν ερμήνευσε ή απλώς χόρεψε το συγκεκριμένο κομμάτι. Αυτός είναι και ο λόγος που δεν είδαμε ποτέ το απόσπασμα.

Η σειρά χρησιμοποίησε την ιδέα για να αποτυπώσει το πόσο αταίριαστοι ήταν. «Δεν υπάρχει τίποτα πιο εξοντωτικό από το να βάζεις το ευγενικό σου προσωπείο. Ποτέ πριν δεν είχα καταλάβει πόση προσπάθεια απαιτεί ένα χαμόγελο», είχε πει ο Κάρολος στην αδελφή του.

«Δεν το βγάλαμε από το μυαλό μας», είπε στην Telegraph μία από τις δημιουργούς του «Στέμματος», η Annie Sulzberger. «Υπήρχαν πολλά σχετικά ρεπορτάζ, αρκετά για να νιώσουμε ότι μπορούσαμε να το χρησιμοποιήσουμε στο show. Η ιστορία προϋπήρχε του σεναρίου».
 

Δείτε ακόμη: Οι 6 πιο αμήχανες στιγμές των royals 

jenny.gr