CELEBRITIES

Πρίγκιπας Harry: Ο «τοξικός» βρετανικός Τύπος και η γνώμη του για το The Crown


The Jennettes

26 Φεβρουαρίου 2021

Πρίγκιπας Harry: Τα «τοξικά» βρετανικά μέσα και η γνώμη του για το The Crown
Ο πρίγκιπας Harry αποκάλυψε στον James Corden ότι «καταστρεφόταν η ψυχική του υγεία» και «έκανε ό, τι θα έκανε κάθε σύζυγος ή πατέρας», ενώ μίλησε και για το The Crown

Με ειλικρίνεια ο πρίγκιπας Harry, 36 ετών, αποκάλυψε μερικούς από τους λόγους που αυτός και η σύζυγός του Meghan Markle μετακόμισαν στην Καλιφόρνια κατά τη διάρκεια εμφάνισης του στο The Late Show με τον James Corden το βράδυ της Πέμπτης.

Ο πρίγκιπας Harry αποκάλυψε στην τηλεοπτική εκπομπή του James Corden ότι «καταστρεφόταν η ψυχική του υγεία» και «έκανε ό, τι θα έκανε κάθε σύζυγος ή πατέρας».

Τα Ανάκτορα του Buckingham επιβεβαίωσαν την περασμένη εβδομάδα ότι ο πρίγκιπας και η σύζυγός του, Meghan, δεν θα επανέλθουν στα βασιλικά καθήκοντα, μετά από προγραμματισμένη αναθεώρηση των ρυθμίσεων.

Ο Δούκας επέμεινε ότι περισσότερο «απομακρύνθηκαν αντί να παραιτηθούν», ενώ είχαν δηλώσει εκείνη την εποχή ότι ήθελαν να εργαστούν για να γίνουν οικονομικά ανεξάρτητοι και πως «δεν θα φύγει ποτέ» από την οικογένειά του ή από την αφιέρωσή του να βοηθήσει τους άλλους.

«Ήταν ένα πραγματικά δύσκολο περιβάλλον, όπως νομίζω ότι πολλοί άνθρωποι είδαν. Όλοι ξέρουμε πώς μπορεί να γίνει ο βρετανικός Τύπος. Καταστρέφει την ψυχική μου υγεία», δήλωσε ο Harry.

«Είναι τοξικός, γι 'αυτό έκανα ό, τι έπρεπε για να βγάλω την οικογένειά μου από εκεί», συνέχισε.

Ο Harry επίσης για άλλη μια φορά αντέδρασε στη δήλωση της Βασίλισσας Ελισάβετ την περασμένη Παρασκευή ότι αυτός και η Meghan, με την οποία πρόσφατα ανακοίνωσαν ότι περιμένουν το δεύτερο παιδί τους, «απομακρύνθηκαν από το έργο της Βασιλικής Οικογένειας, δεν είναι δυνατόν να συνεχίσουν με τις ευθύνες και τα καθήκοντα που έρχονται με μια δημόσια υπηρεσία».

Ο πρίγκιπας είπε στον Corden ότι σκοπεύει να συνεχίσει να είναι ο ίδιος άνθρωπος που ήταν όταν εργαζόταν με τη βασιλική ιδιότητα.

«Οποιεσδήποτε αποφάσεις κι αν λαμβάνονται από αυτή την πλευρά, δεν θα φύγω ποτέ», είπε. «Θα συμβάλω για πάντα. Η ζωή μου είναι δημόσια υπηρεσία, οπουδήποτε κι αν βρίσκομαι στον κόσμο, θα είναι το ίδιο πράγμα».

Ποιος θα ήταν ο ρόλος του πρίγκιπα Harry στο The Crown;

Ο πρίγκιπας Harry έγινε επίσης ένας από τους πρώτους μεγάλους βασιλείς που σχολίασαν το The Crown.

Αφού η σειρά έχει εξελιχθεί σε πολιτιστικό φαινόμενο για το Netflix, παραδέχτηκε ότι έχει παρακολουθήσει την επιτυχημένη σειρά της Left Bank Pictures και είπε ότι παρέχει ένα παράθυρο στις πιέσεις που έρχονται με το να ανήκεις στην βρετανική Βασιλική Οικογένεια.

Σε μια πραγματικά αποκαλυπτική συζήτηση, ο πρίγκιπας Harry είπε στον Corden: «Δεν προσποιούνται ότι είναι αλήθεια. Είναι φαντασία. Αλλά βασίζεται αχνά στην αλήθεια. Φυσικά, δεν είναι απολύτως ακριβές, φυσικά όχι, αλλά σας δίνει μια γενική ιδέα για τον τρόπο ζωής, τις πιέσεις για το καθήκον και τις υπηρεσίες πάνω από την οικογένεια και οτιδήποτε άλλο, τι μπορεί να προκύψει από αυτό».

Απευθυνόμενος στον βρετανικό Τύπο, ο πρίγκιπας  Harry πρόσθεσε: «Είμαι πολύ πιο άνετα με το The Crown από τις ιστορίες που βλέπω να γράφονται για την οικογένειά μου ή τη γυναίκα μου ή τον εαυτό μου. Επειδή το The Crown είναι προφανώς μυθοπλασία. Ο τύπος όμως αναφέρεται ως γεγονός, επειδή υποτίθεται ότι είναι ειδήσεις. Έχω ένα πραγματικό πρόβλημα με αυτό».

Και ως προς το ποιος πιστεύει ο πρίγκιπας Harry ότι πρέπει να παίξει τον εαυτό του, η απάντησή του ήταν ο Damian Lewis, παρά το γεγονός ότι ο ηθοποιός του Homeland είναι 14 χρόνια μεγαλύτερός του.

Δείτε ακόμη:

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

jenny.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.