CELEBRITIES

H Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry περιμένουν το δεύτερο παιδί τους -Η φωτογραφία με την φουσκωμένη κοιλιά


The Jennettes

14 Φεβρουαρίου 2021

H Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry περιμένουν το δεύτερο παιδί τους -Η φωτογραφία με την φουσκωμένη κοιλιά

H Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry ανακοίνωσαν πως θα γίνουν γονείς για δεύτερη φορά με την πιο ωραία φωτογραφία. 
Ο δούκας και η δούκισσα του Sussex περιμένουν το δεύτερο παιδί τους. Το μωρό θα είναι ο νεότερος αδελφός του γιου τους Archie Harrison, ο οποίος θα γίνει 2 χρονών στις 6 Μαΐου.

«Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι ο Archie πρόκειται να γίνει μεγάλος αδερφός. Ο δούκας και η δούκισσα του Sussex είναι πολύ χαρούμενοι που περιμένουν το δεύτερο παιδί τους», δήλωσε εκπρόσωπος του ζευγαριού στο People.

H Meghan και ο Harry ανακοίνωσαν τα νέα με μια εκπληκτική ασπρόμαυρη φωτογραφία που τραβήχτηκε εξ αποστάσεως μέσω iPad από τον φίλο τους και φωτογράφο τους, Misan Harriman. O Harry χαμογελά και κοιτάζει στοργικά τη Meghan, η οποία πιάνει τη φουσκωμένη της κοιλίτσα, καθώς ξαπλώνει στην αγκαλιά του.

jenny.gr

Η δούκισσα του Sussex φοράει φόρεμα της Carolina Herrera που φτιάχτηκε για πρώτη φορά όταν ήταν έγκυος με τον Archie.

Τα χαρούμενα νέα - τα οποία μοιράστηκαν την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου - έρχονται μετά την αποκάλυψη της 39χρονης Meghan, ότι υπέστη αποβολή τον περασμένο Ιούλιο.

Δείτε ακόμη:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.