WELL BEING

#allazoumesinithies: Πώς θα βρεις το δικό σου εξειδικευμένο πρόγραμμα διατροφής με μόλις λίγα βήματα εντελώς δωρεάν!


JTeam

14 Μαρτίου 2022

#allazoumesinithies: Πώς θα βρεις το δικό σου εξειδικευμένο πρόγραμμα διατροφής με μόλις λίγα βήματα εντελώς δωρεάν!
Διάθεση για αλλαγή κι ένα site που θα σε βοηθήσει να φτάσεις στην καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου χωρίς να βάλεις βαθιά το χέρι στην τσέπη. Με το #allazoumesinithies αφήνεις τα λόγια και περνάς στην πράξη.

Η αλήθεια είναι πως τον χειμώνα - και ειδικά την περίοδο των εορτών - συνηθίζουμε να καταναλώνουμε περισσότερη ποσότητα φαγητού από τις υπόλοιπες εποχές του χρόνου. Έτσι, μόλις πλησιάζει, καλή ώρα, η άνοιξη - που σημαίνει ότι όπου να 'ναι φτάνει και το καλοκαίρι - συνηθίζουμε να σκεφτόμαστε πως πρέπει να αλλάξουμε τις διατροφικές μας συνήθειες, φυσικά προς το καλύτερο.

Αν δεν καταφεύγουμε απευθείας σε έναν διατροφολόγο και αν θέλουμε μία λιγότερο κοστοβόρα επιλογή, συνήθως η κίνηση που κάνουμε υποσυνείδητα και πολύ γρήγορα, είναι να αναζητήσουμε στο διαδίκτυο πληροφορίες που θα μας βοηθήσουν να φτάσουμε άμεσα στο στόχο μας. Αντί, όμως, να ψάχνεις από εδώ και από εκεί, φτάνοντας ακόμα και σε... επικίνδυνες λύσεις απελπισίας, παρακάτω έχουμε κάτι που σε ενδιαφέρει (πολύ).

Ο λόγος για το #allazoumesinithies, το νέο site της ΑΒ Βασιλόπουλος, το οποίο σε βοηθάει να βάλεις σε τάξη το διατροφικό σου πρόγραμμα και σού προτείνει πολλές και υγιεινές επιλογές, μέσα από την μεγάλη ποικιλία προϊόντων που διαθέτει. Ουσιαστικά, πρόκειται για ένα digital healthy hub destination για το κοινό της ΑΒ, με έξυπνα tips, ιδέες, συνταγές και προτάσεις για μια πιο ισορροπημένη διατροφή και ζωή. To site αυτό επικεντρώνεται γύρω από τρεις άξονες: το health, το sustainability και το wellbeing.

Η ιδέα προέκυψε μέσα από τη σκέψη ότι περνάμε τη ζωή μας σε δύο σπίτια. Ένα είναι το ίδιο μας το σώμα και το δεύτερο ο πλανήτης μας. Αμφότερα, χρειάζονται αγάπη, φροντίδα και συντήρηση, και κάποιες φορές αυτό επιτάσσει την αλλαγή των συνηθειών μας.

Ο διατροφολόγος σου είναι εδώ

Αυτό ακριβώς είναι το μότο και στο site θα αντικρίσεις αμέσως τις κατάλληλες διατροφικές συμβουλές για σένα, οι οποίες βασίζονται στις δικές σου ανάγκες και προτιμήσεις. Κάνοντας ένα «κλικ» στο «Ξεκίνα Εδώ», βρίσκεις το προσωπικό σου εβδομαδιαίο πρόγραμμα και τα προϊόντα του διαιτολογίου σου, ανακαλύπτεις συμβουλές και περνάς ωραία το χρόνο σου, με το quiz διατροφής και ψυχολογίας.

Σχετικά με το προσωπικό εξειδικευμένο εβδομαδιαίο πρόγραμμα διατροφής και συνταγών, αυτό που έχεις να κάνεις είναι να συμπληρώσεις τα ατομικά σου στοιχεία, το πόσο αθλείσαι, τις διατροφικές σου επιλογές και το διατροφικό σου στόχο, ώστε να σου προταθεί το κατάλληλο πρόγραμμα διατροφής, αλλά και έξυπνα tips, που θα καλύψουν τις ανάγκες σου.

Ταυτόχρονα, παρέχεται η επιλογή να ψωνίσεις τα προϊόντα που χρειάζεσαι ακριβώς για τις συνταγές της εβδομάδας, συγκεντρωμένα όλα σε μία σελίδα, αλλά και την δυνατότητα να κατεβάσεις το εβδομαδιαίο πλάνο των γευμάτων του σε pdf.

Αυτό που αξίζει να σημειωθεί, είναι πως η διαδικασία είναι εντελώς δωρεάν και μπορείς να βρεις ακόμα και ειδικές διατροφικές συμβουλές, που αφορούν συγκεκριμένες ομάδες (π.χ. εγκυμονούσες, παιδική ηλικία, άθληση, νοσήματα, διαβήτης, ανεπάρκεια βιταμινών).

Βρες την Armonia σου

Στην προσπάθεια για στροφή σε έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής, η ΑΒ Βασιλόπουλος δημιούργησε και το τμήμα Armonia, το οποίο διαθέτει βιολογικά προϊόντα οικολογικά και λειτουργικά.

Μέσα από αυτή την ενότητα, μπορείς να ανακαλύψεις μια μεγάλη ποικιλία και να βρεις όλα όσα χρειάζεσαι για μια υγιεινή και ισορροπημένη διατροφή, με vegan, bio και gluten free προϊόντα.

Παράλληλα, μπορείς να ανακαλύψεις μία πληθώρα επιλογών που συνεισφέρουν στη φροντίδα του πλανήτη μας.

Δες τα πάντα για την Armonia εδώ

Αλλαγή σε όλα τα επίπεδα

Η γκάμα του #allazoumesinithies είναι τεράστια και μέσα από αυτή μπορείς να βρεις ακόμα:

  • Healthy swaps: Πρόκειται για κλασικές συνταγές, οι οποίες με ένα... twist μετατρέπονται αμέσως σε πιο υγιεινές και νόστιμες, χωρίς να σε γεμίζουν τύψεις και τσάμπα θερμίδες.
  • Τα πάντα για το παιδί: Εδώ οι γονείς μαθαίνουν για την αξία της υγιεινής και ισορροπημένης διατροφής των παιδιών, μέσα από χρήσιμες συμβουλές, λαχταριστές συνταγές, εκπαιδευτικές δράσεις και πολύ παιχνίδι.
  • Νέα για το Περιβάλλον: Πράγματα και συμβουλές για την προστασία του περιβάλλοντος και υιοθέτηση μιας πιο «πράσινης» συμπεριφοράς, για να φερθούμε με σεβασμό στο μέρος που μας φιλοξενεί. Εδώ μαθαίνεις τα πάντα για δράσεις, ανακύκλωση και τρόπους για να μειώσεις το περιβαλλοντικό σου αποτύπωμα.
  • Ιδέες για να ζεις καλύτερα: Μέσα από την ενότητα «Ζούμε Καλύτερα», εκτός από τη διατροφή, μαθαίνεις τα πάντα για την άσκηση και ευεξία, την ψυχολογία, το σπίτι, ακόμα και για τα κατοικίδια ζώα.

Και φυσικά, πολλά ακόμη, με ένα «κλικ» εδώ.

Επισημαίνουμε ότι τα διαιτολόγια, οι διατροφικές οδηγίες, τα τεστ και οι απαντήσεις τους αναφέρονται στο ευρύ κοινό, και έχουν διαμορφωθεί από την ομάδα της Hr Psychology Today με βάση τις συστάσεις εθνικών και παγκόσμιων οργανισμών. Τα στοιχεία αυτά έχουν δημιουργηθεί για την ενημέρωση του χρήστη και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την επιστημονική διάγνωση ενός επαγγελματία υγείας.