3 νέες τάσεις που επικεντρώνονται στο sex wellness, γιατί πάνω από όλα είσαι εσύ

Unsplash/ksenia gord

Οι τάσεις που επικεντρώνονται σε εσένα

Όταν μιλάμε για wellness, δεν εννοούμε μόνο τη διατροφή, τα smoothies και το pilates. Wellness είναι το γενικότερο ευ ζην και το σεξ δεν θα μπορούσε να λείπει από την καλή ζωή. Αρκεί να ακούμε το σώμα μας, να το σεβόμαστε και να μην φοβόμαστε να το εξερευνήσουμε.

Ερωτικά βοηθήματα, που δεν χρειάζεται να χρησιμοποιούμε μόνο με παρτενέρ, πρακτικές που μάς φέρνουν πιο κοντά στον εαυτό μας και νέες τάσεις που κάνουν focus στα υποτιμημένα προκαταρκτικά.

Ρουτίνα σόλο απόλαυσης

Το πρώτο βήμα για καλό σεξ δεν είναι η εύρεση σωστού παρτενέρ αλλά η ανακάλυψη των αναγκών σου. Τι σου αρέσει; Ποιες είναι οι ερωτογενείς ζώνες σου; Η μάθηση δεν τελειώνει ποτέ, αλλά ξεκινά μέσα από την αυτοϊκανοποίηση. Μπορείς να πάρεις όσο χρόνο χρειάζεσαι για να εξερευνήσεις το σώμα σου, φτιάχνοντας την απαραίτητη ατμόσφαιρα.

Προϊόντα για προκαταρκτικά

Σκεφτόμαστε sex toys και τα βασικά που μάς έρχονται είναι εκείνα που αφορούν στη διείσδυση. Τώρα ανακαλύπτουμε το πόσο σημαντικό είναι να χαλαρώνουμε με αιθέρια έλαια, αρωματικά κεριά, αλλά και με λιπαντικά που βοηθούν στη λίπανση του κόλπου καθώς και με sex toys που στοχεύουν μόνο στη διέγερση της κλειτορίδας.

Sex therapy

Δεν υπάρχει μόνο η ψυχοθεραπεία που βοηθά τα ζευγάρια. Υπάρχουν ειδικοί που επικεντρώνονται στη σεξουαλική υγεία των ανθρώπων, η οποία συνδέεται άρρηκτα και με την καλή σωματική υγεία. Το ικανοποιητικό σεξ εξάλλου, ισούται με καλύτερο ύπνο, μειωμένο άγχος και βελτιωμένη σχέση του ζευγαριού, σε όλα τα επίπεδα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.

TAGS