WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Sex trends: Οι 6 τάσεις που έρχονται το 2023 και υπόσχονται απόλαυση


JTeam

26 Δεκεμβρίου 2022

Sex trends: Οι 6 τάσεις που έρχονται το 2023 και υπόσχονται απόλαυση
Unsplash/Alice Alinari
Αυτά που θα δοκιμάσουμε σίγουρα μέσα στο 2023

Η καλή σεξουαλική ζωή είναι εξίσου σημαντική με τη σωματική και ψυχική υγεία. Όσο πιο απολαυστικό είναι το σεξ, τόσο μειώνεται ο κίνδυνος εμφάνισης της κατάθλιψης, ενώ βελτιώνει και το ανοσοποιητικό μας.

Πρέπει λοιπόν να αντιμετωπίζουμε το σεξ ως μία μορφή καλού self care και να δίνουμε χρόνο και ενέργεια για να το βελτιώνουμε. Θα μάς φέρει και πιο κοντά στον σύντροφό μας. Ας δούμε ποιες θα είναι οι τάσεις του 2023, που υπόσχονται καλύτερο και κυρίως, ποιοτικότερο σεξ.

Εσωτερικοί οργασμοί

Έχουμε επικεντρωθεί στους κλειτοριδικούς οργασμούς, επειδή είναι και πιο εύκολοι, αλλά φέτος ας ασχοληθούμε και με διαφορετικές αισθήσεις στο σώμα μας. Οι γυναίκες θέλουν περισσότερα από το σεξ και είναι έτοιμες να το ψάξουν παραπάνω φέτος, μέσα από τον κολπικό οργασμό και το σημείο G.

ASMR στην κρεβατοκάμαρα

Τα βίντεο ASMR με πολύ χαμηλόφωνη αφήγηση έχουν γίνει viral παντού- γιατί όχι και στο σεξ; Η λογική είναι ότι δεν μιλάμε πια μόνο για διείσδυση, αρά συμμετέχουμε σε αυτό με όλες μας τις αισθήσεις, που είναι ούτως ή άλλως πιο διεγερτικό.

Φιλικά προς το περιβάλλον sex toys

Η λέξη κλειδί είναι η βιωσιμότητα και ισχύει απόλυτα και στην περίπτωση των sex toys. Να μην αφήνουν υψηλό αποτύπωμα άνθρακα και να αντέχουν στον χρόνο.

Sex education

Θα ευχαριστήσουμε την ομώνυμη σειρά του Netflix που απενοχοποίησε το σεξ, και όχι μόνο για τους εφήβους. Μαθαίνουμε ότι είναι οκ να ενημερωνόμαστε, να διαβάζουμε και να κάνουμε ερωτήσεις, που μόνο ντροπή δεν θα έπρεπε να μάς προκαλούν.

Πιο kinky

Δεν είναι όλα για όλους, και για αυτό υπάρχουν διαβαθμίσεις στο πόσο kinky αντέχεις. Αλλά το 2023 θα είναι η χρονιά που θα αφήσουμε πίσω τα στερεότυπα και θα δοκιμάσουμε νέα πικάντικα πράγματα.

Αναβαθμισμένο ιεραποστολικό

Η στάση που έχει τη φήμη της πιο ξενέρωτης, αλλά που έχει διάφορες παραλλαγές. Αν είναι η αγαπημένη σου, θα την εμπλουτίσεις με sex toys ή διαφορετικές γωνίες στη στάση του σώματος.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.